- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
János és én is többször leírtuk, hogy csak azok veszik észre az ST és a GT közti különbséget, akik nagyon gyakorlottak az összehasonlításban, képminőség elemzésben, vagy egymás mellett látják a két modellt. De még az sem biztos. Input lag csak bizonyos játékoknál lehet zavaró, normál használat mellett én semmit nem vettem belőle észre.
(#55627) adodaniel
Amennyiben neten rendelted, ugyanúgy él a 8 munkanapos elállás joga, mintha futárral szállították volna ki. Ezt mondja a törvény, bár egyes boltok szeretnének kibújni alóla.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Norbi 72
veterán
Ilyen tv nézési szokásokkal semmi gond nem lesz,ahogy Gicz is írta.Csak arra kell figyelni,hogyha az RTL-en megnézted a müsorodat,kapcsolj át másik csatornára,ne felejtődjön ott.Nyugodtan lehet nézni a bő 2 órás x faktort is,vagy más filmet.Emellett még az eurosport logója ami agresszív,itt is ugyanúgy kell figyelni.M1 logó már baráti lett,a többi nem ghostol.Legalábbis nálam.
Úgyhogy hajrá,amíg el nem fogy a GT!
-
Gicz
addikt
szerintem nem lesz gond. nekem st60-van, 4 óra folyamatos discovery nézés után sikerült összeszednem ghostot. de discoveryn ugye raklám idején is kintvan a logó, míg más csatornákon nem szokott.
és ez eredméynezett olyan ghostot, amit ha közel mentem (értsd 30cm) akkor ki tudtam venni, ha pont olyan tartalom volt a képen, pl tiszta egyszinű égbolt. ezt 10 perc változó tartalommal sikerült teljesen eltüntetnem.
1 óra rtl vagy tv2 után, ha közben van reklám is, szerintem nyomát nem fogod látni ezeknek. max miden este beteszel egy full képernyős sorozatrészt, ahol nincs logó, és akkor tuti nem lesz sose beégésed.
-
Tutivesztes
tag
-
Ágógreen
senior tag
azt hittem azért, mert az ST egy egyszerűbb szerkezet paramétereiben és ezért kevesebb az esély a hibára, és így panának nem lenne benne nagy kockázata gari terén.
de az furcsa, hogy valaki 3 év múlva még bőven vígan éli az életét egy 4év garis ST-vel, míg mások GT/VT-je lehet addigra pénzes javításokon fog átesni. azért ez valahogy mégsem normális, mikor ennyi pénzt kiadnak rá az emberkék. bár tudom a pana összeségében nagyon megbízható gyártó.
azért a GT-t igazán behozhatnák még a programba... szerintem jobban fogyna (ST kárára, de az jó a panának, nem?)
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
Szerintem korai ez még, mint a kiskamasz magömlése.
A plazmák is mennyit szenvedtek az elején. Olyannyira, hogy a gyerekbetegségek emlékétől sohasem tudtak megszabadulni a köznép tudatában.Mint az autónál is egy adott típusból az utolsó széria a legjobb. Tk. a plazma is most van a csúcson. Szinte az összes Pana plazma kiemelkedően szerepel az idei tesztekben. Ár/érték arányban meg utcahosszal van mindenki előtt. Én az Oledre, majd a piacra lépés után 5-6 évvel fogok gondolni, addig csak megfigyelem őket.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
veterán
Ott van a jobb szélen az adott termékre szóló ajánlat. Pl: 2 év a pana garancia + 2 év az extra = +23.618 Ft
Tovább ott vannak a linkek az általános Extragarancia oldalra, ahonnáé letölthet a biztosító által kiadott feltételek[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest