Hirdetés

Hirdetés

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • A gépház modding sötét oldala.

    lo RGB? Világítós ventik? LCD kijelző a gépházban? Biztos láttál már ilyet és lehet, hogy használod is de utána néztél,...

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheNimo226

    csendes tag

    Sziasztok!

    260-300K-ért vennék TV-t.
    Először a Samsung 40"-os D7000-én és az 50"-os Pana G30-on gondolkodtam, aztán, hogy kicsit jobb legyen az összehasonlítás alapja, Pana-ban már áttértem a Tx-P50GT30E-re, hisz már ebben is van 3D.

    Alapvetően ez utóbbi, tehát a TX-P50GT30 mellett döntöttem, de kiváncsi vagyok, hogy a fenti paraméterek mellett Ti mit tudnátok ajánlani.
    Esetleg akinek van ilyen tv-je, leírhatná a tapasztalatait.

    Kritériumok:
    alapvetően filnézésre, tv-zésre szeretném használni, elképzelhető,hogy párszor összekötném PC-vel és játékokat nyomatnék rajta. A tervezett használat és igénybevétel miatt talán nem okozna nekem gondot a ghosting, illetve ha jól tudom ebben a Pana-ban már van ennek javítására szolgáló szoftver, ami 1 óra alatt eltünteti/halványtja a ghostingot (nemtom ez mennyire csak marketing fogás és mennyire a valóság).
    A 3D-hez nem ragaszkodom minden áron, de mivel először, amikor néztem az árakat a G30 és a GT30 nagyon hasonló árakon volt, így miért ne a többet tudó TV-t venném?
    Samsung is tetszene, de G30-ról és utódjáról rengeteg jót hallottam, illetve 50 collos méretben a Samu már messze nem esik bele az én általam erre áldozott pénzbe.

    Még egy kérdés:
    pár hete több olyan boltot is láttam (árgépen), ahol az 50es GT30E-t 260 körül adták, most viszont a neten 290-ért láttam egy helyen (de nem nagyon írtak semmit sem a kiszállításról, sem gariról), többi helyen meg 320-ért legolcsóbban... Ami akárhogy is nézem több, mint 20%-os áremelkedés. Mi a fene történt? Esetleg tudtok ajánlani helyet, ahol jó feltételek mellett normál áron adnák?

    Vásárlás tervezett ideje:
    foci EB előtt, vagy elején, tehát máju végén, június elején. Egyébként ekkor szoktak jelentősebbet akciózni a TV-ken, vagy inkább utána esnek le az árak?

    Amúgy külföldi oldalak mellett ezt az elemzést láttam 42 colos verziójáról:
    http://www.geeks.hu/tesztek/110823_panasonic_gt30_tx_p42gt30e_3d_plazmateve_teszt

    minden egyéb anyagnak, topicnak, fórumnak erről a tv-ről, vagy esetleg más, általatok ajánlottról kiváncsi lennék.

    Előre is nagyon köszi:
    Gábor

Új hozzászólás Aktív témák