Új hozzászólás Aktív témák

• hunspikey

őstag

válasz DM-Fan #36436 üzenetére

Általában én is mindenkinek ezt mondom, hiszen nagyjából minden technikai cuccnál ez teljesen jogos és igaz. Pl komputer, tablet stb. Ha megjelenéskor veszi akkor drága, ha meg vár, akkor ott lesz a sokkal jobb új és akkor megint csak a dilemma van. Viszont a TV esetében most már azért tényleg azt lehet mondani, hogy a 2012-es modellek teljesen vállalhatók. Ha nem atom csíkos, vagy pixelhibás, akkor nincs miért szégyenkezni. Én majdnem azt merem mondani, hogy ha sosem jön ki sokkal jobb tv mint a mostani VT akkor se lenne semmi gáz. Jó, kicsit lehetne jobb a mozgása, meg talán egy picivel nagyobb az ISFccc mód fényereje, de ezek nem akkora gázok azért :) Na mindegy, csak azt akarom kihozni az egészből, hogy ha most "lecsap" egy VT-re vagy GT-re akkor sem csinál bakit, hiszen hihetetlen áron jut nagyon jó és időtálló készülékhez.

Én azt gondolom - mint ahogy már egy hónapja is jósoltam - hogy a ZT lesz az egyetlen valamirevaló igazi nagy durranás idén, de a VT60 sem lesz nagyon lemaradva, viszont a Kuro szintű fekete csak a ZT-nek lesz a kiváltsága. Én legalábbis a Pana helyében egy "prémium" feature-nek hagynám a legendás feketét. Sajnos én azt sejtem, hogy a GT és az ST semmi igazán érdemes újat nem fog hozni. A smart dolgokat hagyjuk...

A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák