Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
szp1
addikt
Ezek dizájner cégek, amik meglévő beszállítói cuccokból rakják össze a horror pénzen árult TV-ket. Az más kérdés, hogy mindenből a legjobbat igyekeznek összeválogatni, tehát minőségre sokszor magasan az eredeti gyártmányok felett vannak. Hétköznapi halandó nemigen tudja megfizetni ezeket. Én mondjuk nem is akarnám...
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
Vidanet. Ha jól tudom a T-kábel és a fibernet rendszerében ( illetve azokra alapuló helyi szolgáltatóknál ) működik a dolog, ezek használnak conax alapú kódolást. Az UPC kábelesnél állítólag nem működik, a digikábel meg nem kártyás, ahhoz nem kell semmiféle hókuszpókusz.
Igen, akkor teljes egészében a TV tunert használod és a TV távirányítójával váltasz csatornát illetve megjelenítheted az EPG-t is.
A mindigTV Extra kártyát is olvassa a modul, ilyenkor értelemszerűen a DVB-T tunert kell használni Ők adnak is mellé kártyaolvasót valamilyen konstrukcióban. Elméletileg abban lehet kártyát is cserélgetni, tehát az esetleges kábeles kódkártyát is olvassa.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz Daffni2 #25216 üzenetére
A bökkenő itt van:
"Az Antenna Digital a Hello HD Kft. kábel nélküli kábel szolgáltatása, amely több, mint 100 televizó csatornát sugároz Budapest és környékén. A vételhez szabad rálátás szükséges a Széchenyi hegyi adóra."
Ha nem "pesti" ?
[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz Locutus #25219 üzenetére
Az a gond, ha kérdezel, már nem lehet tudni nálad, hogy komolyan gondolod-e, vagy provokálni akarsz.
Ezért kaptad azt a választ, amit.[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
válasz #09634560 #25226 üzenetére
Azt nem az Antenna Hungária nyomatta? Szerintem a kettő nem ugyanaz...
Meg ráadásul az analóg adás volt ha jól emlékszem, jóval kisebb sávszélességgel és más sugárzási metódussal.[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
-
szp1
addikt
válasz KTTech #25234 üzenetére
Közben olvastam a közleményt. Hát ha UPC-s lesz, akkor kétesélyes a dolog. Bár azt írják egyelőre nem változik a szolgáltatás, de ha az ő rendszerük lesz bevezetve, akkor ez a kártyaolvasós dolog nem biztos, hogy működni fog. Mondjuk ezt Te első kézből fogod tudni...
-
szp1
addikt
A Wild Russia tökéletes, gyönyörű darab.
Falitartó: majd' mindenhol lehet dönthető Hama tartót kapni, 60 kg-ig jó, VESA szabvány.
10 e körüli áron, bőven megfelel a célnak. Ha normális tiplivel és 8-as csavarral teszed fel, örökké tart.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz gergoe13 #25259 üzenetére
Mindegyik PDP tükröződik valamennyire, ezek a bevonatok inkább a szórt fényt nyelik el valamilyen hatásfokkal, de matt plazma nem létezik a panel felépítéséből adódóan. A közvetlen fénnyel nem tudnak mit kezdeni, azt visszaverik. A szerencse az, hogy úgy működik mint egy ál-tükör, ha be van kapcsolva akkor alig venni észre...
Nem véletlen, hogy az idei modelljein a Samsung például már nem is erőlteti ezt a bevonatosdit, tavaly még a B450-re is rátették, a C sorozatból már csak a csúcsmodellek kapták meg. tehát szerintem ne bevonatot vegyél, hanem TV-t. Az más kérdés, hogy az S20 alapból egy nagyon jó készülék, bevonat ide vagy oda.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz Nagy_Matessz #25260 üzenetére
Nem lehet elég nagy TV-t venni. Ha hazavitted, másnapra-harmadnapra összemegy
-
szp1
addikt
válasz Locutus #25265 üzenetére
A Panasonic TV-k DVB-C tunerje sokkal jobb minőségű és gyorsabban reagál mindenféle alapkategóriás szolgáltatói settop boxnál. A többi TV-ről nincs tapasztalatom.
Természetesen ha rögzítős meg timeshift-es a doboz, akkor azt kell használni, még ha a tuner része nem is olyan jó minőségű. Bár erre is van megoldás.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz Monyesz #25283 üzenetére
Elnézést, de kimaradt a "biztosan" szó ...nem vagyok ilyenben nagy guru, azt reméltem, hogy valaki hozzáértő majd fűz hozzá valamit, de b@lfasz módra figyelmetlen voltam.
-
-
szp1
addikt
válasz mathgery #25342 üzenetére
Pana C2 + WD TV HD kombináció?
Persze nem rossz a C450 sem, bár a C2 / X20 panelnak jobb a képe egy picit....viszont ha a kényelem a fontosabb, maradj a Samunál.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz zebra60 #25357 üzenetére
Én most érdekeset fogok írni: legyen egy értelmes kompromisszum az ár / méret / minőség ördögi háromszögben.
Panasonic 46S20. Minősége jó, mérete 2,5-ről is jó, ára jelnleg 216 e-től indul, 5 év garit is kaphatsz rá. Igaz a médialejátszó kérdés ezzel nincs megoldva, de legalább vehetsz később esetleg egy jó minőségűt.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
A C580-as a C530 Egyesült Királyságban és Írországban forgalmazott változata, panelje valszeg ugyanaz, viszont a tunerekben van különbség, ottani szabványú benne a vevő, FreeviewHD képes, és DLNA-t is tud. Szerintem felejtős.
Itt az adatlapja
A C670 már inkább.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz Tazsika #25449 üzenetére
Szia
Attól függően, hogy a "film" kategória nálad milyen minőséget takar, át kéne gondolnod kell-e G20 FHD felbontás 42"-ban 2,5 méterről. Ha nem BD-ripről van szó, én erre a felhasználásra megfontolásra javasolnék egy 50"-os ready felbontású TV-t, ami max 200-ba kerülne, esetleg egy 46"-os S20-at. A G20 jó TV, de alatta sem LCD minőségűek a TV-k.
Persze, ha van rá keret, miért ne, de akkor inkább a 46"-os méretet célozd meg.
Hidd el, a 42" már másnap kicsi lesz."(a 42-es és 46-os között csak méretbeli különbség van?)"
Igen.
A többi kételyedre kitűnően összeállított anyagot találsz válaszul az 1 sz hozzászólásban.
-
-
szp1
addikt
válasz butyiba #25513 üzenetére
A 600Hz SFD nem olyan hűdemostaztánidevele ficsör, inkább az általános képminőség miatt ajánlanám az S20-at. Akkor már inkább a valós 1080-as mozgókép felbontást emelném ki, az szerintem többet nyom a latban.
Na meg az 5 év gari.[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
válasz cannibal #25517 üzenetére
Ez nem szándékos volt, nálam még mindig nem műkszik rendesen a PH!. ....ha moderátor van a közelben, megkérem valahogy annulálja ezt a sok "ajándék"-ot ( bár jön a mikulás ).
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
válasz adamsz82 #25565 üzenetére
Bár ez a flash animáció gyári oldal, de a technológia fejezet érthetően elmagyarázza a PDP működési elvét.
-
szp1
addikt
válasz Narancs81 #25578 üzenetére
Az IFC 24p módban nem használható, helyette a smooth üzemmód kapcsolható.
"Ez a funkció nem választható ki (alapértelmezetten „Ki” állapotú), ha az „Egyedi
beállítások” „Játék” értékre van állítva, illetve PC bemenet üzemmódban,
fényképpel kapcsolatos vagy hálózati műveletek alatt.""24p Smooth Film
Automatikusan ellensúlyozza a képkockasebességet, hogy a 24p mozgóképek
simák legyenek (Ki / Be)
●Csak 24p jelbemenetnél érvényes és az „Intelligent Frame Creation” helyett
jelenik meg."Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz Narancs81 #25600 üzenetére
"mindenesetre az én S20-amon az IFC nem csinál csodát."
Pont ezt írtam valakinek múltkor, most legalább megerősítettél.
-
szp1
addikt
Egy jó tanács: vedd ki a doboz oldalából az oldalanként 2-2 db fehér műanyag rögzítő betétet, majd húzd fel a doboz burkolatát. A TV szépen megáll az alsó dobozrészben lévő hungarocell tálcában, akklimatizálódhat, közben összerakhatod a talpat, majd szépen ráemeled a készüléket, és rögzíted a csavarokkal. Ez a menetrend valahol rá is van rajzolva a dobozra. Nem kell fektetni, ki van ez találva hülyebiztosra. Múltkor lett belinkelve egy videó egy egyszerű emberről, aki nekiesett a doboznak, aztán a térdével egyensúlyozta a panelt...
Ja, és nem muszáj megfogadni a tanácsot.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz #09634560 #25645 üzenetére
Ha vettél már ki szakszerűen plazmát a dobozából, akkor ne adj ilyen tanácsokat. Meg van annak a módja, a csomagolástechnikusok kimódolták.
-
szp1
addikt
válasz Monyesz #25652 üzenetére
A 42C10-et egyedül tettem a talpra, pedig 76 kiló vagyok, és nem gyúrok. Amennyire én tudom, mindegyik Pana ilyen típusú dobozban van. Sőt a többi TV is.
-
szp1
addikt
válasz grabber #25656 üzenetére
"Hozzá kell tennem,érzékeny vagyok a képfrissítési frekire,másnál talán nem jön ki."
Ez mindkét típusnál megegyezik, 100Hz, bár átállítható 50Hz-re is. De nem valószínű, hogy az üzletben variáltak volna vele.
Nem lehet, hogy azt láttad, amit látni akartál az előzetes információk alapján? ( A feketét nem számítva, mert az megfelelő ( ! ) anyagon valóban látható még rövid megfigyelés után is.)Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest