Aktív témák

• DM-Fan

nagyúr

válasz janos666 #44332 üzenetére

Egyetlen dolog lebegjen a szemed előtt, talán az visszaránt a realitások talajára: erre a TV-re már NINCS garancia! Most eladod a még sokáig garanciális D550-edet bagóért, beletolsz még legalább 100 eFt-ot, kapsz egy akkor épp príma TV-t, ami adott esetben ne adj' isten egy fél év múlva elpukkan! 250 eFt+-ért vetted a D550-et, ráfizetsz most 100 eFt-ot és lesz egy működésképtelen TV-d, aminek a javítása alsó hangon is további 100 eFt lesz (de amúgy ezzel nagyon keveset mondtam). Ehhez adalék, hogy nem tudod, hogy mennyit ment és hogyan. Ezt az eladó is tudja, azért annyi, amennyi és valószínű pont ezért akar tőle szabadulni: lejárt a garancia. Innentől kezdve időzített bomba a TV, akkor sem venném meg, ha nem futott volna, vagy csak nagyon keveset. Gondold ezt át szerintem!

Ebből az összegből, amit a fenti kálvária esetén ki kéne csengetned már egyébként pont kijönne egy 50VT30 is, príma 3D-képességekkel, adott esetben 5 év garanciával. Annyival meg nem ér többet a csak 2D-t tudó 2008-as Pio - legalábbis a kettő közötti különbségeket csak elég kiélezett helyzetben látnád. Szerintem.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Aktív témák