Aktív témák

• gg72

veterán

válasz Skyhunter #12277 üzenetére

Én is egyetértek abban, hogy ha szinte csak BD-re kell, akkor felesleges a 100ezres kategória.

Nekem eddig 3 BD-lejátszóm volt (Sony S350, Pioneer 51FD, Sony S370), az utóbbi kettőt jelenleg is használom, az S370-et tegnap vettem egy akcióban (40ezer Ft + 3 ajándék BD, ezt be is linkeltem ide korábban). És hiába 40ezerrel olcsóbb, mint a Pioneer, BD-képminőségben nem látni különbséget (42 colos Full HD Sony LCD), DVD-ben jobb a Pioneer, illetve az egész megjenelése sokkal "magabiztosabb". Ez az új Sony valami eszméletlenül pici, soha nem gondoltam volna, hogy "ekkora" is lesz egyszer egy BD-lejátszó. Amúgy csak jókat tudok mondani róla, eszméletlenül gyors (lemezek beolvasása, menük kezelése, stb.), viszonylag halk (nincs benne ventillátor), BD-re tökéletes, de DVD-re is nagyon jó. Mindemellett USB-ről tud MKV-t lejátszani (Fat32 meghajtóról) és kezeli az SACD-t is.

A lényeg: tényleg kár kiadni manapság 100ezret egy lejátszóért, de ha mégis ebben az árkategóriában keresel, nagyon jó választás a Pioneer BDP-320, ennek ára 70ezer alatt van mostanság. Ez DVD-re is tökéletes, valamint a megjelenésre is komolyabb, mint a Sony, igaz picit lassú és nem tud sem SACD-t, sem USB-s dolgokat. ;)

Aktív témák