- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenwalk
senior tag
válasz Oppenheimer #39766 üzenetére
Egyáltalán más bt fejhallgatokkal működik bármilyen audio is? Nekem csak kábelesen jön hang (jabra elite 85h)
-
zenwalk
senior tag
Ha csak annyit mondtál volna, hogy aki fizetett előleget az kap gépet, azzal szerintem semmi gond nem lett volna, de volt ott még egy, ha nem, akkor a világon sehol se fogsz tudni venni PS5-öt 2020-ban.
ami ráadásul pont a megjelenés előtti hetekben lett ide belinkelve, feleslegesen keltve a feszültséget.[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
sajnos az nba 2k21 bal oldali adaptiv triggere gatya... folymatosan kattog, a jobb oldali viszont remekül működik + szabaddobásoknál az egész képernyő remeg. meg néha a kommentátorok a páya közepén ülnek pár méter magasságban. pár óra játék után ennyi tűnt fel.
VTom igen, az jól látszott a ps5-nél is, hogy előleg nélkül senki sem kapott konzolt. ezt a sony kérte is ugye...
[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
válasz dinostaRR #35914 üzenetére
Közben megtaláltam. Mi a fene
-
zenwalk
senior tag
Nba 2k21-gyel játszik még valaki? Elég érdekesen kattog a kontroller, ez normális?
-
zenwalk
senior tag
esetleg kapott-e már is ce-17879-2 hibakodot? Nem tudom letolteni a játékokat, megakad a letöltés :(
[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
válasz sp8787 #34230 üzenetére
Köszi, végülis tényleg kellett használnom a csomagot, egy röpke 4-5 óra alatt sikerült is végigvinnem az első pályát ha így haladok, idén nem hiszem hogy végig tudom vinni
btw 3-4 órát szenvedtem egy magiciannal, utána rájöttem hogy nekem ez elsőre nem lesz jó, utána a royaltyvel már viszonylag egyszerű volt.
[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
-
zenwalk
senior tag
Demons soulsban vannak könnyebb - nehezebb classok, vagy teljesen mindegy mivel kezdek?
-
zenwalk
senior tag
válasz Tomtailor85 #30874 üzenetére
Nem maradtál le semmiről, még hátra van a napi nem fizettél előleget nem kapsz idén ps-t rész.
-
zenwalk
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #30818 üzenetére
szerintem ez a 2k nba évek óta nem változott semmit.
-
zenwalk
senior tag
Meg lehet csomó másik bolt is és azt is elhiszem, hogy aki fizetett be az meg is fogja kapni a konzolt. Én azt nem akarom elhinni ( de lehet mert én is telekom rendelő vagyok), hogy amelyik bolt nem kért semmit az egy darab konzolt se fog kapni.
Remélem nem nektek lesz igazatok
[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
válasz #44275968 #30447 üzenetére
Egyébként arról, hogy a sony tényleg kért volna előleget ( aminek szerintem semmi értelme főleg akkor, amikor ilyen nagy a kereslet iránta) semmi hivatalos infó nincs, csak pletyka szinten kering itt a fórumban. A konzolvilag már a ps4 megjelenésekor is kért előleget ( előrendelői kártya - 10k), mig rengeteg más bolt nem, ettől függetlenül akkor is hozzá lehetett jutni előleg nélkül is.
-
zenwalk
senior tag
sajnos az eredetit nem találtam, ezért csak ezt linkeltem ide. Szerintem a fentebb beszúrt screenshotnak sincs itt semmi helye, teljesen feleslegesen kelti a feszültséget. Attól, hogy a konzolvilágnál dolgozozik semmi rálátása sincs a telekom, mm, auchan üzletekre, semmi alapja nincs ennek a kijelentésnek.
-
zenwalk
senior tag
sziasztok
no mans skyról van valami infótok? nem látom sehol sem az új konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest