Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
magy1975 #65285 üzenetére
Ugyanúgy megy mint PS4-en; Beállítások > Mentett adatok és játék/alkalmazás beállításai > Mentett adatok (PS4) > USB-meghajtó > Másolás konzol alapú tárhelyre. Eltart egy darabig amíg beolvassa (Várj...), plusz kijelölésnél is kell egy kis idő mire aktiválódik a Másolás gomb.
-
swaggie5
csendes tag
válasz
magy1975 #54349 üzenetére
Én elkövettem azt a hibát annó, hogy a PS4-et Bloodborne bundle-ben vettem meg. Előtte sosem játszottam DS-szal csak videók alapján tettszett a hangulata azt hittem hack n slash. Mondanom sem kell az első bossig se jutottam el, a játék lényegét sem értettem, de vagy 2 hónapig nem volt más játékom így mindig újrakezdtem az első fél óráját...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest