- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Frod
addikt
válasz Tatyla #74083 üzenetére
A kinézete talán a legkisebb baj, aki látta a korábbi egész estés CGI filmeket, na azok pont így néztek ki. Pl a 2008-as Degeneration. Csak ugye közben tizenhárom év eltelt.
Ellenben unalmas, érdektelen, Claire kb halál felesleges hogy szerepel, stb...
Sajnos totálisan kihagyható lett.Do you see the white shadow?
-
undercover
őstag
válasz Tatyla #72505 üzenetére
Köszönöm az olvasmányt.
F1 2021-el kapcsolatban egy külföldi oldalon írták, hogy csak a visszajátszás meg a showroom közben lesz Ray-Tracing konzolon de PC verzióban meg lesz rendesen. Nem tudom majd kiderül a véglegesben egy forrás nem hiteles.
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
KaitouP
nagyúr
válasz Tatyla #70617 üzenetére
4-5 ha a main story-n futsz végig és nem foglalkozol a side contentekkel (Fort Condor mini game, Combat Sim. stb.), ráérősebben akár a duplája.
Saját készítésű kedvcsináló:
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Raga
senior tag
válasz Tatyla #66260 üzenetére
Hát igen….azért valljuk be az én játékommal ha felteszem eljutok egy runnal a végéig (ami lehetetlen bár egyszer össze kell jönnie) de mivel én alaposan bejárok mindent és gyűjtögetek nem is tudom hogy érek a végére…csak kellene legalább 1-2 mentés mert így nagyon hosszú azért letolni egyben
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Tatyla #52633 üzenetére
Pont ez a baj, hogy sokan beírjátok ezt, hogy nálatok hangtalan a PS5, és ezért mindenkinek irreális elvárásai lesznek ezzel kapcsolatban, már előre is. Aztán amikor megkapják, akkor jön a csalódás, mert a csendes szobában mégiscsak kihallatszik az a hűtés. Ezt pedig hibás működésnek titulálják, pedig ez teljesen normális.
-
madkiller
őstag
válasz Tatyla #49370 üzenetére
Tegnap kezdtem nagyon megfogott, végig mentem a tutorial szerű pályán, aztán utána lévő pályát kezdtem jó sokszor meghalltam, de nem bírtam letenni 2 dolog vetett véget a játéknak. Késő volt és elromlott a kardom. Ott tartok, hogy kinyitottam a kaput ami mögött a boss lenne, de nem tudom, hogy tudnám megjavítani a fegyverem....Ebben tudnál segíteni?
-
belan
addikt
válasz Tatyla #49346 üzenetére
Szerintem is így van, bossok előtt menteni kell ps5 felhőből gyorsan le szedi a mentés! És már ott is vagy a bossnál ha meghalsz. Nem kell több percig szenvedni mire újra oda érsz.
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
saelin
veterán
válasz Tatyla #45705 üzenetére
Jól tartja magát. A fejlesztők rendszeresen rework-ölik a játék több pontját. Szerintem elképesztő figyelmet fordítanak a játékra ennyi év távlatából is. Hasonló a Path of Exile is ilyen szempontból.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz Tatyla #45129 üzenetére
Prevgen játékoktól nem kell csodát várni. Ha a fejlesztők nem ölnek bele kellő erőforrást, akkor max gyorsabban fog tölteni vagy valamennyivel jobban fog futni. Nextgenen most a No Man's Sky az egyik legjobb példa a jó update-re. Gyakorlatilag utolérte grafikában és fps-ben az erősebb pc-ket. Lenyűgözően néz ki az a játék 4k-ban. Arra már nem emlékszem hogy van e benne HDR, de ha igen biztos sokat dob a látványon!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz Tatyla #44618 üzenetére
Ennyi volt ez eddig is nem?
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
VTom
veterán
válasz Tatyla #43316 üzenetére
Nincs megállapított ár, gyártó által javasolt eladási ár van (Manufacturer's Suggested Retail Price, MSRP)
Mindenki annyiért árulja, amennyiért akarja, várható is volt az emelés előbb-utóbb ilyen kereslet mellett.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nagyúr
Törvényes az edigital esetében. A hivatalos sony márkabolt viszont az alábbiak szerint szerintem nem emelhet árat.
"A válasz a gyártó, vagy forgalmazó és a viszonteladó üzlet kapcsolatában keresendő. Amennyiben közöttük tulajdonosi kapcsolat van, azaz például a gyógyszergyártó cég tulajdonosa a gyógyszertárként üzemelő vállalkozásnak, ez utóbbi köteles alkalmazni az anyavállalat árszabását.
Abban az esetben, ha a gyártó és a viszonteladó között nincs ilyen kapcsolat, az ajánlott fogyasztói ár és a ténylegesen érvényesülő kiskereskedelmi ár eltérhet, és az eltérés nem jogellenes."[ Szerkesztve ]
-
Jackie_Chan
senior tag
Szerintem az csak az ajánlott fogyasztói ára.Attól el térhet bárki.(ez csak az én véleményem)
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
-
VTom
veterán
válasz Tatyla #38607 üzenetére
Lehetetlen lesz így vásárolni még jó darabig, a fent említett programok miatt. Óriási előnybe kerül mindenki aki ilyet használ a mezei vásárlóvan szemben.
Szerintem akinek nincs már befogadott előrendelése, az március előtt tényleg ne reménykedjen. Legfeljebb kellemes meglepetés éri, ha mégis sikerül neki.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Con Troll
senior tag
válasz Tatyla #33057 üzenetére
Épp most beszéltem velük, nem tudom, mennyire valid az infó, de azt mondta a srác, hogy holnap érkezik be raktárba a szállítmány és utána kezdik el átadni kézbesítésre és értesíteni a megrendelőket. Tehát leghamarabb péntek, de inkább jövőhét eleje lesz az érkezés emagtól.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest