- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen videókártyát?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Citroware #21591 üzenetére
Bőven volt nagy ugrás ps3 és ps4 között is - ha nem így gondolod, nézz meg egy tlou1-et psmon majd egy téou2-t ps4-en (simán is elég, nem kell pro)
ez a tflops ez csak egy érték a sokból. Olyan mint régen volt a ghz, egy ideig lehet abban nézni a fejlődést, h hány mhzről ghzre nőtt az érték, de egy bizonyos szint után már máshol fejlődnek. Utána jött a core count, de az is csak egy ideig működik... de ha szted egy mai i9 9900k a base 3.6ghzen kevesebbet tud mint egy intel pentium 4, akkor nem szóltam
nomeg mégegyszer: régen, ps1-2 időkben a konzol relatív drága volt, míg pc alkatrészek nem. Végképp nem volt olyan pc gpu, ami egymaga drágább s többet fogyaszt mint maga a konzol. Annyi történt, h ma már vannak drágább erősebb s tübbet fogyasztó opciók is pcre, míg régen nem - s akkor aki a csúcs techre ment, valóban 1-2 évig konzollal járt a legjobban. Ma már ez nem reálos mert elszállt a pc piac, egy 1500-3000 dolláros konzolnak nem lenne akkora piaca, h megérje, márpedig ott kellene valahol lennie, ha a kirrenc top pckkel fel akarja venni a versenyt s lehagyni őket 1-2 évre...
[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
válasz
Citroware #21591 üzenetére
Én nem tudom te mivel játszottál PS3man meg PS4en de én sehol nem láttam The Last of Us Part 2, God of War szintű grafikát. Sehol nem láttam a Ghost of Tsushimán kívül, gyors töltési időt (most gyakorlatilag 0 lesz), és elég kevés játék támogatta a 60 fps-t, míg sorra jelentik be a PS5 esetében.
De megnézheted az eredeti Demons Soulst PS3mon és megnézheted a a Demons Souls Remaket PS3,5 Pro Pro-n.
Miért a gen elején várod a nagy előrelépést mikor idén megkaptuk az egyik legszebb PS4es játékot???[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Építő/felújító topik
- NBA és kosárlabda topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Árnyékos sarok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest