- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
December óta el sem volt indítva. A story jó volt nagyon, de a technikai gondok teljesen elcseszték a kedvem tőle. Biztos egyszer újra előkerül és remélhetőleg már egy kipofozott formájában. A multit meg dugja fel a seggébe a CDPR ha jobb minőségben kerül ki mint a singleplayer játékuk.
-
vonSux
őstag
Nem hát. Pont nem érdekes, hogy ki-mit adott el (azon max csámcsogni lehet) ott van a kutya elásva ami előtte hónapokig ment. Most meg érdekes látni, hogy görbül a történelem
De legyen béke, úgy látom már mindenki túlvan a kérdésena lényeg, hogy jöjjenek a jobbnál-jobb címek, az meg, hogy ki min játszik valójában a lőtéri kutyát sem..
-
ggbuffon1897
őstag
Ha visszaolvasol a lényeg az volt h az alza megint alakít előrendelés terén. (Korábban is volt róla szó a topikban másoktól is). Az meg h megosztom erről a véleményem nem gondolom h bűn. (A fél topiknak nincs ps5je szerintem mégis kommentel)
Semmit nem kell kezdenie ezzel az infóval senkinek, hogy mit veszek stb. részemről lezárt a téma. Az meg h frusztráló az egész szerintem érthető.
vonSux: nincsenek negatív érzelmeim, nem szeretem a szarakodast az élet semmilyen területén sem. Evvan.
-
vonSux
őstag
Pláne, hogy ma (is) volt már ezzel kapcsolatban agymenés. Egyrészt, ez a szevasztok megyek, de még előtte tessék egy vödör szar mentalitás tök unalmas. Másrészt oké, értem, hogy valahol ventilálni kell a csalódottság miatt megélt negatív érzelmeket, de erre pl: (36) 1 677 7317 (Mon - Fri 09.00-17.00 (CET) ezt javaslom.
-
SPQR301
tag
ALLM csak annyit csinál, hogy az említett beállítást automatikusan ki-be kapcsolgatja, ha egy játék és mondjuk a Youtube között váltassz. Csak kényelmi funkció, megspórol 3 klikket a tv-n.
Gyengébb tv-ken valóban csak a game mód low latency, a CX-en bármelyik képmód low latency, ha az Instant Game Respone be van kapcsolva.
-
hombre[EU]
veterán
ez nem "ps bug" jelentsen is bármit
ez benne van a 60fps sx verzióban is. vannak határvonalak,ahol egyszerūen reseteli az npcket. meg ha missionbōl jössz vissza és "rossz" felé nézel hirtelen akkor látod elōugrani...de ez a pc verzióban is ott van csak mindig a hátad mögött
de azon kicsit meglepōdtem,hogy ezt így beveszi az emberek gyomra és nem a bug/glitchekrōl van szó, hanem magáról az openworld játékról
-
Wesder
titán
Lol. Nem tudom miért kell mindig ezzel takarózni, ha esetlegesen a PS verzió valamelyik multicím problémàsabb. Làtom én is a hibàit, a beigért dolgoknak a fele nem valósult meg, és csak annyit mondtam hogy PS-en bugosabb, és egyből ezzel a bullshittel kell védekezni. Akkor menj és fuss még velük pàr kört a PS ex címekkel, legalàbb nem unatkozol és a CP-vel sem kell jàtszanod. Tényleg nem értem hogy ez ennyire rosszul esett neked hogy szerintem a PS verzió bugosabb? Egyébként is szàmít? Jelenleg egy olyan konzolon jàtszol vele, amire el sem készült, és a BC sem lenne, még jàtszani sem tudnàl vele.
-
A Sony-nak pont az a jó, ha minél gyorsabban minél többet elad, mivel utána az viszi magával a fontosabb szoftvereladásokat is.
Amit te írsz az pont kontraproduktív lenne nekik ezzel szemben.Itt a legfontosabb mutatók azok, hogy hány konzolt adtak el, és hány szoftvert adnak el egy konzolra/felhasználóra vetítve.
-
-
saelin
veterán
Az első is?
Én úgy voltam vele hogy csak a második kap Ps5 verziót, de azt megkapja minden Nioh 2 tulaj. Mondjuk én biztos nem ugranék bele a Nioh 1-be. Valami 100-150 órám lehetett benne mikor azt mondtam rá hogy elég. Ebből vagy 30 óra multiplayer volt nekem, de úgy, hogy a buildem nem is volt valami jó és a difficulty-kat sem nagyon unlock-oltam ki. A második részre már összeszedtem magam.
-
cyberkind
félisten
Ezt nem te írtad, de azt írni, hogy a pálya design nulla, meg, hogy csak megúszós projekt volt, azért elég csak megnézni a Nioh-n kívüli, úgymond soulslike játékokat, amikbe talán beletették az energiát, és mégis szar. Nyilván rettenetesen hasonlít a DS3 a BB-re, de ezt is lehet szarul csinálni, viszont nem az. Másrészt meg milyen változást vártatok egy 3. részre, a sokak által gyűlölt és utált 2. rész után? Számomra a DS1 az etalon a mai napig pont a pálya design miatt, a többi csak egy tisztességes meló, mondjuk a 2. részt utálom én is, inkább ez a megúszós meló, nem a 3. rész, amit a főcsapat csinált, ne jó, meg a 3. rész gyűrűs kiegészítője is olykor-olykor lustaságra vall (Midir végtelen élete).
És nem személy lett lehülyézve, hanem a mondandója, nem ugyanaz.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
-
_drk
addikt
Ne szidjátok már a Dark Souls 3at!
Én nem rég kezdtem el, kurva jó játék!
Első souls game-em, (2. Ha a Lords of the Fallen is számít)
Marhára bejön.
Az hogy nincs pálya design egy bullshit! Kurva jók a pályák, ahogy kinéznek már nem szabadna szidni, de jól meg is vannak csinálva.
Attól hogy sokszor végig víve, vagy előtte az interneten ki okoskodva tudod mi a pyromancer az jó. De nekem elsőre halvány lila fingom nincs mivan és mi történik.
Csak egy kolega mondogatott alap dolgokat, mire figyeljek, mit növeljek és ez-az micsoda.
Ultra greatsword jelenleg nagyon win! -
Wesder
titán
Vaaaaagy mert a Switch egy kézikonzol, amit TV-re is köthetsz, és nincs pàrja a piacon.
A Switchre pont emiatt nem tudod ràhúzni azt amit az Xboxra mondok.
Meg egyébként is a Nintendo címek adjàk el, és oda nem is vàrja senki az Xbox vagy PS címek tükörképeit. Nintendo-ra Mario-t Zelda-t, meg tudom is én hogy mi az amit vàrnak, ami a Nintendo-nak lassan 40 éve húzócím. Nem egyszer hallottam azt a kifogàst hogy XY azért vett PS-t, mert Xboxra nincs GoW, TLOU féle jàték. Egyébként meg nem is lesz. -
hombre[EU]
veterán
szerintem a körrel és az r1-gyel végig lehet játszani a bb-t is
igazából tényleg nem követeli meg, de szerintem elég jól jutalmazza azt,ha kiismered és megtanulsz rajta zongorázni. elhiszem,hogy végig lehet játszani midben, light-heavy kombóval ignorálva a ki-t, de hosszú lesz és unalmas -
-
Semmi extra, ilyet kell beírni, csak fordítva (mint ahogyan én is tettem).
-
-
-
-
Wesder
titán
Nem tudom ezt miért volt olyan nehéz megérteni, mivel rendesen elmagyaràztàk hogy mi miért történt. Nem véletlen lettél igazgató, és nem véletlen mentél az FBOC-ba sem.
Véletlen nem is tudod megtalàlni, csak akkor ha az Oldest House is úgy akarja, vagy ha van egy kis segítséged, mint Jesse-nek. -
törölt tag
Olyan irigy vagyok rátok amiért tudtok ilyenekkel játszani. A Bloodborne-t imádtam, mai napig húz vissza de nem ülök már le souls like cuccok elé mert csak felidegesít a játékmenet (respawn, bossokhoz a hosszadalmas exploit határán mozgó rohanás az ellenfelek közt, egy-két ütéssel kivégző ellenfelek, stb.).
A másik ilyen az új Doom széria, szerintem még könnyű fokozaton is elvéreznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Mobilinternet
- Yettel topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged