- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macccy
senior tag
válasz WhiteWalker #112641 üzenetére
Az exkluzívoknál mindig van egy komoly hype faktor. Mert exkluzívok. Ez megvan mindenhol, tapasztalatból mondhatom.
Amikor megvettem a PS4-et, be is készítettem szinte minden exet a csőbe, hogy sorban végigmegyek rajtuk. (követve a technó- és időrendi sorrendet, hogy nehogy valami csúcs game után egy régebbi ne tetsszen) A The Last of Us-t viszont szándékosan az Uncharted-ek előtt vittem végig, hogy az se lehessen a gond, hogy nem egy pörgős hullámvasút. Annak a játéknak szerintem a környezete, a hangulata az, ami értékes. A játékos körül lévő világ és az ebbe illeszkedő fő- és mellékszereplők története, párbeszédeik, viselkedésük. Elfogulatlanul ennyit tudok mondani. Technikailag az UC-k jóval többet mutatnak, a nehézség néha eszetlen volt (nekem ... a játék feléig elszenvedtem hardon és fel kellett adnom, visszavettem normálra) a humán ellenfelek gyakran csaló, máskor láthatatlan falak közé szorított mesterséges intelligenciája pedig nagyon kizökkentő, ezt sunnyogás közben sokszor tetten lehet érni. A cselekmény is sokszor leül, bár olyankor értékelni kell a nyugit, majd lesz rosszabb. A vége nem túl logikus, de érthető, a folytatást pedig minden hiba ellenére én is várom.
Az Uncharted-eket is most fejeztem be, ott az első elég vacak, monoton volt, az öntsünk be benszülött zombikat és többkörös főellenfelet nagyon felb***ott. A 2-3 viszont igazán nagyon jók (ha nem nézem, hogy a végén mindig beöntöttek ott is 150 katonát és természetfeletti genyót) és az UC4 az valami páratlan, igazából így egy hét után még mindig nem értem ezt hogyan lehetett.
-
Macccy
senior tag
válasz Elims #111564 üzenetére
Igen? :/ De normál irányítás, vagy átraktad options-ban Hardcore Handling ON-ra? Mert hardon el tudom képzelni amit leírsz, viszont normálon, hááááhht ... Esetleg rakd át Easy -re, az az ezüst csillagért megy, a túráknál bal fent találod. Ha úgy se megy, gyakorolj kicsit, összejön. A crew persze árkádabb.
-
Macccy
senior tag
válasz Tegla80 #111560 üzenetére
Valamit félreolvashattál, pláne nincs ilyen F-ellen dolog, ha a Forzára gondolsz (ami nekem a Motorsport 6) akkor az nagyon is jó, sőt nekem konzolon a legjobb! De itt a Driveclub volt az aktuális és egyelőre tetszik, eléggé, majd meglátom holnap-holnapután ha még örömmel indítom el, akkor megveszem az akciós seasonpass-t is ...
-
Macccy
senior tag
válasz dollarZ18 #111488 üzenetére
Mondok én is DRIVECLUB -ról, mert nekem is aktuális. Elsőre csalódtam, úgy voltam vele na ez 2000ft-nál nem is ér többet, az alap fizika vicc, az utcai autók prototípus féktávokkal lassulnak, úgy fordulnak kis túlzással mint egy gokart, nem tetszett ez a Forza 3-4-6 alapos ismeretében. Olyan, F: Horizon elsőre, picit talán annál is árkádabb, bár nekem az se tetszett soha. Na de ....
Bekapcsoltam a 2 éve belepatchelt 'Hardcore Handling'-et. Na így már fasza, most olyan jókat autózok, hogy csak na, féktávok megnőttek, nem ragadnak annyira az úthoz, sőt, gázelvételre instabillá, hirtelen fékre túlkormányzottá válnak. Jobban érezni autó és autó közt a különbséget, élvezem a kihívást. Így már ha egy Forza 6 mondjuk 85% Sim, akkor ez így két nap hardcore után nekem 75%, de tetszik.
A sebességérzet valóban jó, a sok blur segít, a látvány igen pazar, az időjárás főleg.Ja a Hardcore irányítás egyetlen hibája az lesz szerintem, hogy úgy viszont vérhugyozás lesz elérni a futam idő célokat. Most futottam egy igen jót hc-n, 3:24, a cél meg 3:05, utána másodikra megcsináltam nem hc-n
-
Macccy
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam külön Driveclub topicot így bocs de ide írom, biztosan van aki ért hozzá: vettem egy lemezes Driveclub -ot és mivel ismerem a játékot övező kezdeti kálváriát és késéseket, illetve láttam a rengeteg dlc csomagot fent a Store -on, az érdekelne, hogy mit kell/ajánlott letölteni hozzá, tartalmaz e a Season Pass minden kijött contentet, autót? Láttam pl. az időjárás, az extra nehézségek, beállítások, az új pályák is Update -ek formájában jöttek ki, gondolom ezeket már lerántotta a közel 20 GB-os automatikus update -tel, amit a lemez telepítése végén megkezdett. A Season Pass viszont most 1.529.- Ft, ha azt megveszem, akkor is össze kell még legózzak tartalmakat, vagy az nekiáll és letölt mindent?
Előre is kösz!
-
Macccy
senior tag
válasz maszekember #108086 üzenetére
Atyaég, a SOMA az mennyire jó volt tényleg, hihetetlen micsoda történet, jó filmért kiált
-
Macccy
senior tag
Sziasztok!
Tegnap óta van PS4, na meg egy kérdésem: az miért van, hogy a Pana Viera tévé 30 percenként kiírja a gaming time-ot? Csak a PS óta csinálja, előtte a Boxnál nem számlált ilyesmit. Valakinek hasonló? Boldogan kikapcsolnám ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Energiaital topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Path of Exile (ARPG)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok