Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balion
senior tag
válasz A`rpi #103248 üzenetére
Az, hogy folyamatosnak láss valamit, nem mesterségesen generált igény, hanem az ember szeme ehhez van szokva. Anno nagy élmény volt pl számomra is a SoF, mint ahogy még sok sok játék amigától kezdve, mivel mind újdonságok voltak. Persze lehet emlegetni ezeket a játékokat, de onnantól, hogy UT meg quake 3 aréna megjelent, igencsak fontossá vált a folyamatosság. Amíg az embernek kimaradnak történések nagy sebességnél, vagy gyors fps-nél, vagy sokaknál fejfájást okoz a 30 fps is, nem nevezném mesterséges generált igénynek.
Persze itt be jön az, hogy ki milyen stílusú játékokkal játszik, kompetetív vagy nem, gondolom ezt már leharcolták 100szor, úgyhogy hagyom is, hagyom a témát.[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
Sokaknak szentségtörés a 30 fps is de ha már elfogadja az ember, hogy sok játék csak 30-on megy, az már nem szabad, hogy beessen. Remélem pro-n erre törekednek, és az újabb játékok sem fognak beesni alá.
Akinek ez számít -és ez már az a kategória, ami mindenkinek kellene, hogy számítson, nem 30vs60-ról van szó, hanem stabil 30-ról- annak jövőt állóbb, de inkább jelent állóbb a pro.
Kár ezen nem egyet érteni, azért mert valakinek az alap verzió van.
Senki nem mondta, hogy le kell váltani a régit, vagy, hogy szar lenne,de újként szerintem prot érdemes venni.Ahogy előttem mondták, nyilván azért adta ki a Sony, mert van réteg, akinek ez kell, kár vitázni, igazából egyik rétegnek sem lenne szabad rá erőltetni a véleményét a másikra. Csak sokszor úgy érzem, hogy az alap gépesek győzködik az új konzolosokat, hogy nincs értelme a pronak, ha nincs 4k tv.
[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
Nem értem miért megmosopyogtató az időt álló kifejezés. Lehet, hogy akit nem érdekel a röcögő játék, vagy jelenleg sima vagy slim konzolja van, az a csak nevet rajta, de hasonlítsd össze pl a Last guardiant alap illetve pro gépen. De inkább ajánlom a digitalfoundry videóját erre, mert én abban sem bízom, hogy itt sokaknak feltűnne, hogy állandóan a 20-at közelíti, míg pron általában megvan a 30.
Én úgy gondolom, hogy a tendencia az lesz, hogy azért minden játék stabilabb lesz pro-n,még ha nem is 60, de a 30 fps azért meg lesz rajta.De végül is egyet értek abban, hogy nem azt kellene mondani, hogy időt allobb, hanem hogy jelenleg nincs értelme új konzolosként másmilyet venni, kivéve ha tényleg mindegy, mi, hogy fut.
[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
válasz Oppenheimer #102900 üzenetére
Miért is csak vr-al? Amikor kijött, még kanyarban sem volt psvr. Amugy hangulatos jateknak tunik, de nem igazan koltenek ra.
-
Balion
senior tag
válasz Oppenheimer #102695 üzenetére
Ez is egy vélemény. Szerintem viszont dealbreaker a droppolás, akármennyiszer is fordul elõ.
A rece még megbocsátható. Innentõl kezdve mindegy, hogy 20, 50, 70 ezerrel olcsóbb a sima, ha eleve felejtõs. Ez is csak egy vélemény volt. Nem véletlen írta az összefoglalóba az illetõ, hogy ha valakinek számít a framerate, mert mondjuk pc-s múltja van, akkor csakis a pro johet szóba. Nem mintha az maga lenne a tökély, de azért általánosságban elég sokat ad a játékélményhez.[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
No, kivártam, hogy legyen Aquánál megint olcsóbb PS4 Pro. Mi az, amiről biztosan tudom majd kicsomagolásnál, hogy volt e már üzembe helyezve, vagy sem? Mostanában van félelmem az ilyen elállásos termékeket illetően, ezért kérdem.
-
Balion
senior tag
Hát vidéken tényleg sehol nem volt ps4 pro, esélytelen személyesen megvenni. Köszönöm a tanácsokat, hogy honnan érdemes rendelni
-
Balion
senior tag
PS4 Pro mennyire ritka? Tescoban pl lehet kapni?
(#102160) zzola: Akkor gondolom expert elektro, bestbyte is hasonló, szóval nem tudok ma haza hozni egyet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest