- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tarragona
csendes tag
Bocsánat, hogy beleszólok, de ez már vicc, amit itt van
A frissen debütáló konzolok, sosem fognak az éppen aktuális felső kategóriás pc grafikai szintját megütni DE! és itt alényeg.
Amennyibe kerül mindig az aktuális konzol(most ugye br. 120 körül lesz a ps4) , pc-t nem hozol ki annyiból, mint amire képesz lesz a ps4!
És éppen ez a lényeg! Akinek mindig mindenből a csúcs kell, és megteheti, az építgessen pc-t, én is ezt tettem 7 éven keresztül, de mióta családom van, ha meg-is tehetném sem teszem, hogy éves szinten kb. 300 ezer forintot költsek az egyik hobbimra!
A ps4-et már előrendeltem, véleményem szerint jobban megéri ebbe fektetetni, mint a Xbox leendő új "csodájába". -
tarragona
csendes tag
Sziasztok!
tudom, rengeteg bolt van, de Timelyiket tudjátok nyugodt szívvel ajánlanu, ahol majd meg tudom venni ezt a masinát, és a késöbbekben egy esetleges garanciális problémák nem lesznek? Azért egy ekkora beruházást szeretnék körültekintően megtenni majd
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok