Hirdetés
- RAM topik
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- iPad topik
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
attis1990
csendes tag
válasz
PowerBuldog #113804 üzenetére
Igen csak zárolás történt szóval elvileg az lessz feloldva. A Sony nem is látja a hibás zárolásokat csak a sikeres paypalos fizetést. Mellesleg nem adhatja vissza csak walletra mert az lopás mivel semmit nem vettem az összegen. De meg kell mondjam nem túl segítőkész a Sony ügyfélszolgalata.
-
attis1990
csendes tag
Sziasztok. Olyan problémába futottam bele hogy megvettem a horizon zero down-t 4-szer hibába futott a bankkártyás fizetés és akkor inkább kitöröltem a bankkártyát megvettem paypallal DE! ezekután később mégis lezárolták 4-szer a lóvét. Valaki járt már így ? írtam supportnak de még nem válaszoltak. Nagyon gáz mert szinte az össz pénzem levették így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest