-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
marilllyo #83971 üzenetére
Emberek, ez az Uncharted 4 hihetetlen. Olyan szinten mindenre odafigyeltek benne, hogy az elképesztő. A Madagaszkár mission-t nyomom (Chapter 10), ahol dzsippel kell közlekedni. Az egyik treasure-hunt kitérőnél ugye letettem a dzsipet, Sam és Sully ugye benne maradtak, leállítottam a motort, aztán arra lettem figyelmes, hogy ahogy hűl a kipufogó, úgy pattog, akárcsak a valóságban.
Valami elképesztő, milyen részlet van mindenben, ilyen szinten is. A grafika pedig olyan pazar, hogy az leírhatatlan, pedig nem egyszerű a terrain.
Egyébként tök büszke vagyok, ezen küldetésben minden treasure-t megtaláltam, szépen sorrendben, minden Youtube-os segítség nélkül.
marilllyo: az én Canon EOS 700D-m is Made In Japan, az objektíveim viszont már nem, azok a legkülönbözőbb helyeken készültek: a tele pl. Made In Taiwan, a portréobi meg Made In Malaysia. Hozzáteszem, tökéletesek azok is, ahogy a gép is, ugyanaz a gyártósor gyártja mindenhol, ugyanolyan ISO minőségbiztosítási rendszerrel és quality-check-kel.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
A`rpi
addikt
válasz
marilllyo #83971 üzenetére
Persze.
Témához hozzászólva, én a terméket nem a gyártási hely alapján sorolom be, ugyanis nem az számít hogy hol készül az adott termék.
Ami meghatározza alapvetőlég a készülék minőségét, az elsősorban a tervezés, a felhasznált alapanyagok, és az összeszerelés gondossága. Na most ezen feltételek nem köthetőek helyhez.
Az megint egy más kérdés hogy távol keleten van olcsó munkaerő, és kerülnek ki silány minőségű készülékek (is). De a legtöbb esetben eleve már a tervezés miatt egyszerűen nem lehet minőségi az eszköz. Ha pedig már itt elbukik a dolog, és netán még az alapanyag is silány akkor arról a gyár földrajzi elhelyezkedése mit sem tehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- World of Tanks - MMO
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest