Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Jah! Megoldom persze. Igazából annyira nem is akarom beleélni magam mert lassan jön a Divízsön és azzal kell játszizni. Jó kis játék de igen...eléggé idegőrlő. Haverral ejtőernyőzni meg versenyezgetni szoktunk.
Ettől függetlenül jelölj be újra most elfogadom.
Az a baj, hogy anno a kezdetekkor a PS4-es Facebook csoportba aktívkodtam és baromi sokan felvettek és a nagyját fejbe ignoráltam is. Most is van 2 pending.[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Tegla80
addikt
Igen,nalad muxik "masodlagos" accon is a megosztas,mivel a sajat accod jatekait osztod.
Nalam azert nem muxik ,mert megosztott accrol vannak(mint toled az acbf/pc/dc trio) es nem primary az acc jelenleg a gepemen.
Ha Te is arra kersz,h adjam vissza a primary-t akkor az altalad kapott jatekot sem tudom hasznalni/megosztani,mig most igen.(kiveve,ha neten deactivalsz,mert akkor marad nalam is primary ugye. Ez is ilyen volt,csak eltosztam egy felhasznalovaltassal es igy az uj deactivalasi lehetosegig marad is ilyen sajna.)Jah, dc-ban azt az elso futamot csinaltam csak meg,mig a pc-t csak menuben nezegettem.....sokat nemtok roluk mondani ....ezert nem reagaltam.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
Új hozzászólás Aktív témák
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest