-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz F.B.I. #68556 üzenetére
Nyugodtan szàllj vitàba,mert neked van igazad.
Sokan írjàk azt amit Zolar is viszont egyvmit kifelejtenek és azt a régi gép rovàsàra írjàk főleg ha közben le is cserélték a gépet.
Én pàr hònapja vettem a ps4-et,"régi" szériàs 0perces,minden project cars jàték közben ha kiléptem a menübe azt hittem,hogy lefùjja a tőle 30cm-re lévő ps3-at.Iszonyat hangos volt,komolyan.Baràtnőm meg is kérdezte,hogy esik az eső?Aztàn jött egy frissítés(!!),nem tudom a szàmàt nem akarok hülyeséget mondani és bizony azt a fordulatot azòta sem hallottam. Teljesen biztos,hogy akkor azzal àllítottak vmicskét rajta.SzGergely: :-) Gratulàlok!!!
-
Malachi
addikt
én ezt néztem vásárlás előtt, de minden külföldi oldalon is azt írták, hogy aki tud várjon az új szériára, mert érdemesebb azt venni. aztán nem tudom, milyen pasztázva, én biztosan nem szedem szét az enyémet, amíg le nem jár a gari.
-
zzola
titán
Ne szállj vitába, mert igaza van. Nekem volt első szériás "Made in Japan" gépem, az egy kisebb hajszárító hangját utánozta. A legújabb szériás PS4 meg egy kicsivel hangosabb csak az Xbox One-nal, szóval ég és föld a különbség a konzolok között....persze ettől nem rossz a régebbi, maximum hangosabb...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 1TB SSD ,2 év gari, JSAUX RGB hátlap, hordozó tok, szilikon tok, üvegfólia!
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Mint az új! Steam Deck 512GB + hordozó tok + üvegfólia + szilikon tok
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest