-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Hmm. Nem is tudom igazán melyik játékon paráztam a legjobban. ~20 évesen egy Doom 3 félelmetes volt..most 10 évvel később inkább csak mosolyogtam rajta. Viszont az Alien tavaly sokkolt. Alapesetben letekered a hangot és huss...a felére degradálódik a para faktor... Na de ezt az Alien-ben nem tudtad megcsinálni mert hallanod kellett, hogy a dög mikor mászik le a csatornából körbenézni. Zseniális húzás. Figyeltem anno az Alien Isolation topic-ot. Nem egy 25 feletti írta be, hogy...kipróbálta de ez nem az ő kis szívének való. Ezeket az outlast stb.. ezeket nem próbáltam. Nekem nem elég az, hogy félelmetes. Kell egy jó kis körítés és hangulat is hozzá. Lehet, hogy megvan bennük...nem tudom.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- HTPC (házimozi PC) topik
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest