-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
válasz matyi777 #58496 üzenetére
ilyen szréiaszámos regisztrációs dolog XBoxnál van, de Sonynál nincs. És mivel kamuzik, szerintem simán lehet egy lopott konzol is.
KOHO: Ez nem bug, hanem fícsör. Egyszerűen nem tudnak még túl jó mesterséges intelligenciát leprogramozni, ezért inkább nem riaszt be a játék, ha az MI által irányított szereplőt meg kéne, hpgy lássa.
Tutti azért hőbörögnél, hogy milyen szar, hogy mindig lebuktat a gép téged.[ Szerkesztve ]
-
toompa
őstag
-
KOHO
senior tag
válasz matyi777 #58496 üzenetére
Én ilyenről nem hallottam még! De abban biztos lehetsz, hogy egy idegen helyről vett gépet nem fognak neked begariztatni pl egy MM-ben vagy egy Euronicsban
@AngryRabbit, nagyon viccesek ezek a bugok Ezek is a játék velejárói, de erre igazán odafigyelhettek volna... AMúgy szerintem ugyanarról beszélünk, amikor 3-an menekülünk a csatornákban, és bujkálunk a lámpás katonák miatt Engem nem vett észre, de a két csaj nekem is beállt a katona elé, többször is elsétáltak mellette úgy, hogy még hozzá is értek és nem vette észre őket a katona
[ Szerkesztve ]
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- RETRO Gamestick 128gb + kontroller 2x
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel