- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Köszi!!
Nekem is egyszerűbb lenne úgy,hogy vki játsza én meg izgulok. :-))
Kipróbálom ha így írod,de tudom,hogy az első halál után leteszem és megy a gépről.Viszont a store-ban utánanézek a tárgyaknak.VargAlex: Teljesen az elején tartok.A kocsiból kiszállás után kb.2-3perccel.A kastélyba nem nyílt a nagykapu,hátra felé mentem,kisbusz vizsgálat,be az átszakított kerítésen,vki elsétált és azt követve most ott tartok amikor le kellene ugrani vmi füstölgő kupachoz.Szóval pár perc játék volt,de sokkal könnyebben mennék ha tudnám,nem tudok meghalni. :-)
Perge:
Így aztán tényleg nekiugrok.
A moss-szal kezdtem,aztán a szemüveg miatt akartam kipróbálni más játékot,így jött a resident evil 7 (csak ez a két vr játék van a ps4-en).Az eleje viszont megfogott.Nem ismertem a sztorit és megtetszett.Kár,hogy horror és fps.. :-/ egyiket sem szeretem,de teszek vele egy próbát.Szerintem a legtöbb vr játék egyforma.Kicsit fakó,élettelen.A grafika közel sem olyan mint a tv-n.Annyira nem gáz,de látszik a különbség,de ettől függetlenül simán vállalható.Kb. ps2-ps3 között vhol 80%-ra a 3-as felé.
Igaz,vannak játékok amikre nem igaz amit előbb írtam..mint pl. a moss. :-) Nagyon ötletes,aranyos,szép kis gyerekjáték vagy az eagle flight esetleg a blood & truth (utóbbiban vannak tényleg jó részek),de maradva a resident evil-nél,eddig tetszik.Szerintem így még parásabb lesz mint ha tv-n játszanám. (A last of us-t kb. 1 év alatt játszottam ki. :-) Erre kíváncsi leszek.)
Ha szereted a horror műfajt játékban,biztos tetszene. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest