-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Weareus #276094 üzenetére
Én pakoltam BX500-ast a Slim-be, és érezni is a különbséget, de ha csak 1-2 játékkal játszol párhuzamosan, akkor a tapasztalatok szerint ár/érték arányban sokkal jobban jársz egy SSHD-val: ST1000LM014, vagy ST1000LX001, ST2000LX001.
Sajnos kereskedelmi forgalomban már egyik sem kapható, apróznod kell értük.A 2TB-ost ST2000LX001-t venném leginkább, 20-25k HUF-ért megy, ha feltűnik aprón.
Persze ma már az 1TB-os SSD-ket is ki lehet fogni ennyiért, alig használtan, szóval... meh.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Pöttön
őstag
válasz Weareus #276094 üzenetére
Nekem sima 2tb-os hdd van a fat ps4-emben (ugyan azon mágnesterület mellett nagyobb adatsűrűség), így valamivel ez is gyorsabb mint a gyári 500-as. Haver 500-as fat gépére rendszerint rá is vert 4-5 mp-et töltési időkben átlagban.
Ez valószínűleg ssd-vel még több lehet. A kérdés az hogy a sata (2 ?) interfész mennyit szűkít a sávszélességen?
Általában pro gépekbe szoktak ssd-t rakni, elvileg ott még nagyobb különbség jöhet ki, mert azoknál már sata 3 van (ha jól tudom).[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest