Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz penge111 #268742 üzenetére
Nekem is tetszett, de sajnos én sem vittem végig... Valószínűleg a picit gyengécske megvalósítás vette el tőle a kedvem. Már ott lefagyott a mosoly az arcomról, amikor láttam milyen kicsi egy pálya és hogy mennyire sűrűn van televágva töltőképernyővel. Tudtam én hogy nem AAA játék, de arra nem számítottam hogy ennyire zárt a pálya design.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
S e t h
nagyúr
Nekem tetszik, de most nincs lehetőségem nagyobb lélegzetvételű játékba kezdeni.
Még írtam is viszonyítási alapnak a CP2077 topikba, de félre lett értve(ott mi nem?).
A grafika tényleg elavult, viszont tetszett a karaktergenerálás, a küldetések, harc is, igaz csak pár órám van benne, lehet mást írnék ha már találkoztam volna boss-sal.
Ami végképp tetszett, hogy már az első órában olyan válaszút elé kényszerített a játék, ami alapján valós súlyként nehezedett rád miképpen is fogsz dönteni, merre fog haladni tovább az utad.
Mindenképpen folytatni fogom a közeljövőben, ami szerepjátékot nem adott meg nekem a cp, ettől remélem ezt egy kicsit bepótolni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
consono
nagyúr
Én megvettem valamikor egy fél éve, nekem bejött. De az ismerőseim közül én voltam így vele egyedül, a többiek elengedték, mert zavarta őket a grafikai megvalósítás valami miatt. Nem egy tripla A játék, de jó a setting, vannak érdekes karakterek, epic bossfightok (na jó, nem DS ), meg lehet menteni a világot
. Szerintem egy végigjátszást megér., vagy nem, ha úgy döntesz Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek