Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz
vargalex #260443 üzenetére
Ez igaz! De, akkor is baromi zavaró.
Azt vettem észre hogy a konzol 1080p-ig halk és 4K-ban nem. Tudom, ez egy felskálázott 4K, nem natív.
De! Anno mikor megvettem a 7116b-t akkor az Odyssey volt az első játék, otthon 1080p-s tv-n játszottam, brutál halk volt a gép. Vettem egy 4K TV-t és megjött a gép hangja. Most is a Tsushima alatt nagyobb felbontáson ami elvileg egy felskálázott 1440p, úgy brutál hangos a Pro. Viszont, magasabb képkockára állítva csendes, ez pedig 1080p@60 fps.
Azt nem értem ha 1080p-ben szinte hangtalan akkor miért terheli le ennyire a felskálázott 1440p.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- YouTube
- Amazon Kindle
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest