- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyomtató topik
- ZIDOO médialejátszók
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
válasz marilllyo #258754 üzenetére
Még PS4-re:
Marvel's Avengers
Crysis Remasterd ( nem 100, hogy egyből megveszem)
Mafia Definitive Edition (ja jól sikerül a konzol port)
Mass Effect Trilogy Remaster (ezt is lehet későbbre hagyom)Már PS5-re:
Cyberpunk 2077
Assassin's Creed Valhalla (valószínűleg csúsztatva a Cyberpunk miatt)
Spider-Man Miles Morales
NBA 2K21 next-genNem tudom mire fog megjelenni a Battlefield 3 Remaster, de ha nagyon baszó lesz, akkor az is esélyes. Na meg kérdés, hogy mit tartogat még a Sony launch-ra.
[ Szerkesztve ]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
30z.Samu
félisten
Ez most nagyon furán fog tőlem "hangzani", semmire. Mármint van, ami érdekel persze, csak még mindig van backlog-om és mostanság nem igen játszom. Szóval az idei évet elég olcsón megúsztam eddig gaming terén. A mostanában megjelent játékokat valószínűleg már az új konzolon fogom nyúzni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
RangerFox
veterán
Mafia Definitive Edition - Várom, de előrendelni nem fogom, a "feljavított" 2. rész után nem adom meg nekik a bizalmam.
Crash Bandicoot 4 - Elég sok tartalom lesz benne, így előrendelni se lenne butaság, de jelenleg nem érzem, hogy platformer játékkal akarnék játszani.
Watch Dogs Legion - Ezt már csak Ps5-re, és igazából nem is várom annyira, de az a világ kiváló a next gen ray tracing demózására, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. Meg a gameplay továbbra is fun lesz, ha már a sztorit nélkülözik.
Yakuza: Like a Dragon - Habár imádom a Yakuza játékokat, de továbbra sem győztek meg, hogy ez a játékmenet jól áll a szériának. Valamint idén elég sok jrpg-vel játszottam, így nem fogom előrendelni.
Call of Duty Black Ops Cold War - A sztorija érdekel, valamint ha megint beüt a kényszerű HO, akkor vagy ennek, vagy az R6S multijára valószínűleg ráfüggök majd.
CP2077 - Majd Ps5-re.[ Szerkesztve ]
-
Batyops
aktív tag
Idén nekem még a Cyberpunk 2077 ez biztos illetve Cod , AC megvétele van betervezve . Illetve a Ps5 ha tényleg megjelenik idén. Eléggé nagy a csend, aztán majd meglátjuk lehet hirtelen felindulásból veszek még valamit . Nálam mindig inkább ősszel indul be igazán a játék a Ghost of tsushimát sem fejeztem még be.
-
-
.LnB
titán
Ezek közül három még csak nem is hivatalos ha jól tudom nem? NFSHPR, MF1-3R, BF3R. Egyiket se jelentették be, vagy lemaradtam róluk?
Én listám hosszú.
Cyberpunk 2077
Playstation 5 konzolMinden más képlékeny.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mozgásban a tavasszal megjelenő Atomfall
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok