- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz S e t h #256596 üzenetére
Engem az zavar, hogy arcra, testalkatra és mozgásra az MCU-s színészeket próbálják utánozni, legalább is nekem olyan hatást kelt, így pedig már idegesít, hogy akkor miért nem néznek ki 1:1-ben úgy.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
fausto
addikt
Az a baj, hogy egyszerűen nem jó érzés játszani a játékkal. Én nagyon akartam szeretni, mert bírnék egy jó Avengers játékot, de ez nem az. Nem a grafika (ami fapados, de nem zavar) és nem a karakterek kinézete (el tudok vonatkoztatni az MCU színészeitől és nem zavar) a gond, hanem maga a játék, nincs meg az a wow érzés, hogy most Hulk-kal zúzók. Ami megvolt a Spiderman-ben, Batman-ben, de még az Iron man vr - ban is
-
3L1T3
addikt
Egyszerű a képlet pedig, ez nem MCU és nem is akar az lenni. Képregényeken nőttem fel nem az MCU-n számomra az a hab a tortán és örülök , h a részese lehettem mint néző.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok