- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Egyetértek, simán ki is lehet következtetni dolgokat akár. Akik egyáltalán semmit nem akartak tudni a játékról azoknak minden zavaró lehet, mert a fejükben elkezd kialakulni egy kép, holott ők azt akarják, hogy MINDEN új és meglepetés legyen. (azaz még a hivatalos trailereket is kerülik) Szerintem is túlzás törölni és bannolni, de azért az, hogy 3 napja ide panaszolják ki magukat emberek, hogy így meg úgy csalódottak... Volt róla hír, az alatt van komment szekció, oda lehet írni, mert ott valószínűleg olyanok vannak akiket érdekel és látták is ezeket, őket érdekli. Itt a többséget nem, vagy mert kerüli, vagy mert maga a játék se mozgatja igazán. Legyünk már tekintettel egymásra, nem azért mert muszáj, hanem mert nem ide való elsődlegesen és már unalmas, többször kibeszélt a téma.
Hozzáteszem én elkerültem ezeket, és tartom is az előrendelésem. Vannak elképzeléseim (sajnos, bár ha az a háborgás fő tárgya amire gondolok (2 dolog is eszembe jut), az pont nem zavar) mik történhetnek, de meghagyom meglepetésnek. Olyan szinten nem hiszem, hogy csalódni fogok, de ha mégis, így jártam. (maga a fősztori első részben se volt fantasztikus, inkább a szereplők, kapcsolatuk, a történet vezetése az ami megfogott engem)[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Musk mellé állhat az USA az OpenAI elleni perben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpársportok