-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Szerintem amit te láthattál az a Wingman volt, heavy pistol, testre ~45, fejre ~60-100 között sebez, és max pajzs esetén is ugye 200 hp egy karakter. Ezért próbálkoznak vele, mert ha nem jön össze nincs semmi, ha meg igen már az is kellően fáj.
(más kérdés, én konzolon 10 m-re nem találom el őket vele, de pc-n meg nyomják a félpályás lövéseket vele)(#239389) markknight
megelőztél, de akkor jól tippeltem -
markknight
veterán
Nem mechanika, taktika. Wingman, jó esetben 90-et dob fejbe. Ha véletlen lekapja, akkor lehet rusholni, mert onnantól emberhátrányban van a másik csapat akik majd védik a tagot. Felszedni még fel tudják, de nem tudják majd behealelni, ergo hátrányban lesznek. Jól bevállt BR módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest