- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Területenként eltérő, de szerintem sincs gond vele, van ahol így is használják, van ahol máshogy. Pl kártyában is van ilyen (nem a lap kijátszásra gondolok, hanem egy új kör kezdésére). De az elejétől végéig tartó folyamatoknál is szokás használni, azt meg eldönti a témakör, hogy beleillik az összképbe vagy sem.
(#229367) Francis89: Lehet csak egy általános jelzés, hogy elkészült a csomag. Mail-ben a fontosabb változásokról úgyis értesítenek. Nekem akkor volt ilyen esetem, amikor raktáron nem lévő terméket rendeletem. Átváltott készre, aztán jött a mail, hogy hopp, nem tudják beszerezni azon az áron már. Szerintem ne aggódj, várj még, hogy jön-e valami értesítés ma. Ha jól emlékszem szombat délelőtt is nyitva vannak és egy telefont megérhet, ilyenkor sok webshop csúszik kicsit.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest