- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
De a játékban végig gyűjtöd a megmaradt információkat.
Audio fájlok. Hologrammok, Glyphek, szöveges formában.Szóval csak Alloy egyetlen személyben, rengeteg információhoz jut hozzá a múltról. Ráadásul hologram formájában is! (Pedig az nem kis technológia csoda, egy "bennszülött" számára.) Születésnapokról, kutatásokról. Ettől még nem kell a pattintott kőkorszakba visszamenni. Mert a játék azt sugallja, hogy rajta kívül, soha senki más nem fért hozzá ezekhez.
Fegyverek sem maradtak fent? Mikor
Én is el tudom egyébként fogadni, hogy sci-fi és így könnyű legyinteni pár dologra.Elizabeth páncéljának semmi baja, sőt működőképes állapotban maradt. Mivel Aloy egy hangüzenetet játszik le "belőle". És a nagy gépek elleni háborúból nem maradt meg semmi fegyver. A háborún túl pedig semmi más szinte ami a "pattintott kőkorszak"-kal fejlettebb szinten resetelné a civilizációt. De egyszerűen ha belegondolok ezekbe, akkor zavar.
Én tudom nagyon jól, hogy egy jó szórakozáshoz, el kell fogadni a játék által állított szabályrendszert. Bár úgy gondolom, hogy a történet ez alá nem tartozik minden esetben bele. Mert ha az alap szituáció vázolásánál fejembe ötlenek ezek a miértek. Akkor az egész végigjátszás alatt keresem a választ, és ha nem kapom meg, márpedig nem kapom meg. Akkor az kihat a végső élményre. Átrágtam magam a gyűjtögethető infókon is a végigjátszás után, de egyszerűen a legtöbb használhatatlan mellékinfó csak. Sok személyes log-gal.A vége
az nem logikai baki. Csak nem jó érzés úgy befejezni egy játékot, hogy értelmetlen volt az egész. Mert még sokszor a főhős halála célravezetőbb, hatásosabb, mint azt mondani, hogy hát bocs, folyt köv. Amúgy az az érdekes, hogy sokszor leírtam azt is a HZD-vel kapcsolatban, hogy egy tök jó, szép játék, csak a sztori zavart benne. És ebből mindenkinek csak a három szó maradt meg mindig. És, hogy én utálom. Nem utálom, csak nem tartom tökéletesnek.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Steam Deck Oled 512 GB + 1TB Sandisk Extreme SD kártya (két napos az eszköz)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Eladó Switch Játékok - Mariokart 8 deluxe, Mario Tennis Aces, Need for Speed Hot Pursuit
- PS4 Pro 1 TB FW 11.00 + Játékok + Goldhen + AutoHen + Thermal Kryonaut paszta + Extreme thermalpad
- Eladó GameCity konzolbolt vásárlási utalvány 32e Ft helyett 27e Ft
- Xbox Velocity Green kontroller, max 2x használt, +garancia
- Eladó PS5 God of War: Ragnarök vagy csere The Last of Us Part II Remastered-re
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest