-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zbundy
aktív tag
válasz Carlos Padre #207051 üzenetére
Ha ez vicc volt, akkor haha... ha komolyan mondod, akkor bukod a nyakad 😀
Mondd már meg mit kell az elemekkel szopózni? Mi a szopás rajta? 😀 -
Mike
veterán
🙂
-
törölt tag
Az lenne a tökéletes, ha aksival jönne a controller, ami KIVEHETŐ. Így ha kezd gyengülni a teljesítménye vagy tönkremegy teljesen, akkor csak ki kell cserélni.
A ps4 controllerem aksija már nem az igazi, nem bír sokat. Ellenben minden más téren tökéletesen működik. Szétszedni nem akarom (és igazából nem is néztem utána, hogy mennyibe telik kicserélni az aksit benne). Nem értem, hogy miért nem tudott a sanyi csinálni neki egy nyílást, amin át cserélhető. (Persze értem én, hisz ha tönkremegy, akkor lehet kábelezni - buherálni...vagy venni egy újat. )
szerk: Ahogy azt is értem, hogy a kicsipuha azért nem a P&C kittel együtt adja a controllert, mert akkor ő pedig attól az extra 5-6 ezer ft-tól esne el. Sajnos-nem sajnos ez ilyen, de a nem cserélhető dolgokat pozitívnak felhozni ilyen esetben nem valami okos szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
Én éppen negatívumként írtam hogy box elite is beépített aksis.
Ha valamelyikre adott minden lehetőség, a másikra meg csak egy azokból (legyen szó bármelyikről), akkor nyilván nem tud jobb lenni a második. És én fordítva látom, hogy a psfanboyok a kevesebbre akarják ráhúzni hogy az több, pedig csak annyi hogy nekik elég.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Esélytelen. Jò ez így ahogy van. Vettem P&C Kit-et és tessék akku-s.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen processzort vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme ( újszerű - garanciális - magyar - Win11 )
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó GameCity konzolbolt vásárlási utalvány 32e Ft helyett 27e Ft
- Xbox Velocity Green kontroller, max 2x használt, +garancia
- Eladó PS5 God of War: Ragnarök vagy csere The Last of Us Part II Remastered-re
- SONY PlayStation 5 Lemezes 825Gb HIBÁTLAN 2 kontrollerrel+Sony Pulse 3D füles+töltőállomás+4 játék
- Playstation 5 lemezes valtozat (Gta5+Fifa24)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest