- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
iceool20 #200354 üzenetére
Valószínűleg nem jó .PUP fájllal próbálkozol. Kétféle változat van, az egyik csak frissítés, a másik pedig a teljes telepítő (Új rendszerszoftver-telepítés). Neked ez utóbbira van most szükséged [letöltés most].
-
tboldi
nagyúr
válasz
iceool20 #200354 üzenetére
Hali!
Ugyanezt követtem el én is (mármint én is ugyanilyen SSD-t tettem ugyanilyen konzolba), és ugyanebbe a hibába sikerült belefutnom. Az volt a baj, hogy először a frissítő .pup fájlt szedtem le, ami 400 MB körül van, és nem a majdnem 1 GB-osat, ami a teljes rendszert tartalmazza. Miután rájöttem és letöltöttem a helyes fájlt, egyből végigment.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest