- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz BoneDragon #188045 üzenetére
Mióta mondják már ezt, és még mindig van, aki őszintén hiszi
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Scholes9
nagyúr
Reméljük ez majd változik a következő generációs konzolok esetében, sőt biztos, bár előbb utóbb megint itt fogunk tartani. Ami engem egyáltalán nem zavar és nem is vagyok hajlandó már csak elvből sem százezreket belepakolni a PC-be egy kis plusz grafika miatt. Hosszú évekig csináltam, aztán rájöttem, hogy ez már nem nekem való, meg inkább költöm azt a pénzt másra Volt 1440p-s konfigom 2 éve, de ott kiszálltam. Számomra az egyik legjobb döntés volt a konzolra való átállás. Évekkel ezelőtt meg elképzelni sem tudtam volna
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Woodslave
félisten
mondjuk ezt el lehetne választani. Gondolom az értelmesebb emberek elfogadnák, hogy nem ugyanazt a grafikát kapják egy 50-100k-s konzolon mint egy 500k-s pc-n. Bár lehet hogy nem.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
30z.Samu
félisten
Az egyik fél is érthető, meg a másik is. Aki nem tud vagy nem akar folyamatosan költeni erre, azoknak teljesen jó a konzol. Viszont aki ezt "ki akarja maxolni", annak zsebbe kell nyúlni és összerakni a PC-t. Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya is. Én a Resi 2-t toltam PS-en is meg PC-n is. Az tény és való, hogy PC-n jobban néz ki, meg jó az a 60fps, viszont el kell ismerni hogy konzolon sem csúnya. Sőt, ahhoz képest elég korrekt. Abban szerintem javarészt egyet értünk, hogy időszerű lenne már a hardver frissítés, remélhetőleg idén kapunk valami kézzel fogható infót.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok