Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4bb3r
tag
Nemrég fejeztem be énis az RDR2-t.. Hát akinek EZ nem tetszett.. nem értem. Számomra minden fillért megért és a hibái is megbocsájthatóak voltak. Most párhuzamosan 2-3 kollégám is játszik vele és a velük való beszélgetés alapján valószínűleg ott vesztette el az embereket , hogy elég lassan indul be (Chapter 3 környékén).
Ugyan meg nem könnyeztem de volt pár WTF pillanat "ez mennyire jó" a játék során. Amikor a legördült a stáblista kb fél óráig bambán néztem magam elé (a zene is óriási).
Utána jött levezetésnek a Beyond Two Souls - le a kalappal a fejlesztők előtt ez még ma is nagyon szép játék.
Most a Prey-t és az UC4-et gyűröm párhuzamosan. A Prey-t még BF alatt húztam be nekem nagyon bejön , sok benne az eredeti máshol nem látott ötlet
-
hombre[EU]
veterán
Kibírtuk mi is,de durva cucc volt a "-Megyünk korizni jössz? -Szerinted? Most
" és a "-Egész éjjel nem aludtál? -Dehogyisnem.Most keltem (insert_karikás_szemek.jpg) szitukból volt egy pár. Cseles voltam és belementem,hogy párom anyja és húga nálunk legyenek az ünnepek között,így elhárítottam a figyelmet magamról nem vagyok büszke erre az idōszakraszenvedtem hajótörést
Akkor sírjunkLife, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest