-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz Pepeninho #182448 üzenetére
Hát most írhatnánk itt a Lego játékok valamelyikét, Raymant, The Last Trinker, Portal Knight ( most ps3)ingyenesstb...
De szerintem egy 5 éves lánykának még mindig a legszuperebb a ios vagy android telcsin vagy tableten a Toca játékok. Lányom imádta anno őket 5-8 éves kora között, most 11 éves, már ezek nem érdeklik, de a ps sem.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
wierra
senior tag
A problémádra szerintem inkább ez lesz a megoldás.
#182458: Szem-kéz koordináció, kombinatív gondolkodás, problémamegoldó készséget mindenképpen fejleszti. A játékidőt meg persze csak módjával kell adagolni.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
addikt
Látom már más is írta, én is a nintendo-t tudnám ajánlani. Nálunk van otthon egy gba egy snes classic, egy nintendo ds ill egy 3ds xl. Mindkét gyerek heti szinten játszik vmelyikkel évek óta. Szerintem sacc/kb 5-12 éves kor között ez tutti, hogy az egyik legjobb, ha nem a legjobb választás.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim (garanciás)
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest