- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ZIDOO médialejátszók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz Bencus88 #165456 üzenetére
Az első exkluzív, ami nem keltette fel annyira az érdeklődésem, de el kell ismerni hogy bitangul néz ki.
Ha már exkluzív, megkésve bár, de törve nem elkezdtem a HZD-t, játszogatok vele, mert a story érdekesnek tűnik. De nekem eddig valahogy nincs meg az a feeling, mint mondjuk egy Uncharted-nél vagy egy God of War-nál. Eddig kb 3 órát tettem bele, de valahogy nem...Sic Parvis Magna
-
Gery9112
őstag
válasz Bencus88 #165456 üzenetére
Egyáltalán nem.
Ez az első játék ahol én is 5 percenként nyomogatom a photo mode-ot. A többi PS exklúzívnál is szoktam csinálni képeket pár képet de egészen idáig csak egy pluszként tekintettem rá, hogy ha szépnek találom a tájat meg tudok örökíteni. Itt mintha a játék része lenne, imádom.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!