- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz Petreszku #162136 üzenetére
Nekem a mindenkori kedvencem az univerzum, elolvasott könyvek téren olyan 90 környékén járhatok jelenleg. A táblás játékot is volt szerencsém kipróbálni nem egy alkalommal és festettem is pár saját figurát. :-) Játékok terén a Chaos Gate nekem a mindenkori kedvenc!!! Aztán DoW 1-2, Space Marine. SM-ból a a gyűjtői kiadás ott is figyel a polcon. ;-) Deathwing erősen középszerű, de egyszer végig lehetett vinni. Martyr nagy csalódás volt sajnos. Space Hulk Tactics-ban és a Mechanicus-ban bízok még valamennyire idén. De amilyen szerencsém van, azok is szarul sikerülnek majd...
-
Xaels
félisten
válasz Petreszku #162136 üzenetére
A Deathwing is nagyon negatív viszhangot kapott. PS-re elvileg abból is valami kikupált verzió jött de nem próbáltam ki. A Martyr hangulatban szerintem nagyon ott van.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- BestBuy topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Steam topic
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok