-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cyberkind #161733 üzenetére
Abban az időben, amikor ez megjelent, etalonnak számított szinte mindenben. Nyilván nem 10 évvel későbbi fejjel kell róla ítéletet mondani.
Alapvetően bugyuta sorozatnak tartom az egészet, amin csak a negyedik rész javított nálam, a maga karcosabb, keserűbb hangulatával. A harcrendszer ami benne van gyalázat, az irányítás szintén, és nem csak mai szemmel.
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind #161733 üzenetére
Emlékszem, mielőtt végigjátszottam, nekem is írták itt páran, hogy készüljek fel. De utólag nem értettem, hogy miért. Semmi gondom nem volt a játékkal. Leszámítva a sok lövöldözést, meg a
vámpír lényeket. [ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Playstation 5 Slim
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest