Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
sztpega #161490 üzenetére
"Szerettem volna újrapasztázni egy PS4 Pro-t, de a tápegység csatlakozó kivételekor elszakítottam (kiszakítottam?) az egyik vezetéket. A fél órás káromkodáson túl vagyok. Lehet ezzel még házilag kezdeni valamit vagy kedden szerviz? Ha esetleg valaki éppen ráér Újpest környékén és képesnek érzi magát, hogy segítsen rajtam (természetesen nem ingyen), kérem jelentkezzen privátban."
Azt a 4 szál kábelt már csak össze tudod tenni, színt a színnel...
Ha toldani kell megtoldod, a vezetékek keresztmetszete ne legyen kisebb, továbbá miután a toldást eszközölted, szigeteld le vezetékemként.
Ha a csatlakozóból tépted ki a vezetéket az már kicsit macerásabb.
Beszerezhető külön, de némi leleményességgel otthon házilag is helyre állítható a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest