Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini PC
- Házi hangfal építés
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
saelin #157781 üzenetére
Gyors kérdés? Milyen nettel próbáltad? Amíg volt PS4-em rápróbáltam én is (PC-n már korábban toltam többet a PS Now, nem volt szinte semmi input lag), akkor például a Killzone: Shadow Fall is játszható volt lag nélkül, pedig ahogy a korábbi blog bejegyzésben is írtam FPS-eket nem ajánlom ezzel a szolgáltatással.
De például hibátlanul ment a The Last of Us és a God of War 3 is.
-
válasz
saelin #157781 üzenetére
Én kb egy éve azon játszottam végig először a TLOU-t és a Beyondot. Érezhető volt a lag,de játszható, élvezhető volt ezekkel a játékokkal,de mással nem igen próbáltam, meg hát PS4 után nem kezdeném el újra azon tolni.
Más:
Végéra értem az UC2. részének. A közepétől tényleg jó lett, adta a játék,élvezetes kis kaland lövölde volt remek megvalósítással.
Elindítottam a 3. részt, még csak az első pár percet toltam ( kocsmai verekedés) de élesebbnek tűnnek a textúrák, szebbnek néz ki egy árnyalatnyival. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
saelin #157781 üzenetére
Köszi a beszámolót!
Egyébként volt nemrég egy pletyka arról, hogy akár letölthetőek is lesznek ezek a játékok valamilyen formában, az szerintem sokat javítana a helyzeten, ilyen 10 megabites falunettel szerintem nálam esélytelen is lenne ilyen streamelt formában játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest