-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz pr0bi #125812 üzenetére
remélem mindenki elolvasta az új policyt elejétől a végéig, nehogy úgy járjon mint a south parkba.
amúgy létezik ember akik elolvassa? pedig simán benne lehetne valahol hogy mondjuk lemondasz a vagyonodról vagy ilyesmi. bár ehhez aláírás is kellene úgyis. de akkor is érdekesek ezek a dolgok...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
pammy
csendes tag
válasz pr0bi #125812 üzenetére
Igen, azt láttam, hogy volt néhány új pont az adatlapon, ezt értem is, az időzítés volt fura.
Nem a telepítés végén, nem a játék indításakor, nem a trófeák megszerzésekor, nem mentéskor, nem kilépéskor, hanem a boss fight során kezdett el problémázni azon, hogy ezek szerint nem voltam belépve. Ezen töprengek, hogy van ebben valami logika, vagy ez csak valami bug? Megszakadt közben a hálózat egy pillanatra mondjuk(ez nálunk előfordulhat), és azért ott jelentkezett?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Gitáros topic
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hardcore café
- Cyberpunk 2077
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan