- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
válasz hyggelig #124942 üzenetére
Engem pl. az eleje nagyon megfogott, nagyon jó kezdése van, aztán főleg a mellékküldik miatt ellaposodott, a storyline az szerintem hatalmas és nagyon szép, hangulatos helyszíneken játszódik, szóval az nagyon rendben van, csak "sok" közte a valóban unalmas és érdektelen töltelék. Meg ami nekem nem jött be, bár ez egyéni probléma, hogy javarészt lopakodni kell benne. Akinek ez viszont bejön, annak maga lehet a kánaán, nekem sok volt.
Szóval összetettebb dolog ez, minthogy jó vagy nem jó, mindenesetre tény, hogy nagyon szép meg az is, hogy sokszor valóban unalmas, de szerintem egy tisztes munka, jó játék. -
-
consono
nagyúr
Én vállalom, hogy szeretem Nekem legjobban az tetszik, hogy él a világ. Működik. Mondjuk én tipikusan nem végigjátszós, hanem játszós ember vagyok, élvezem, hogy van mit csinálni, van hova menni, akár csak lovagolgatni. Szerintem kb. Karácsonyig elleszek vele
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
heihachi
addikt
...hozzászólásokkal menő villogni
omg
Ez nem menőzés, ez nem villogás ez egyszerű vélemény nyilvánítás, és az, hogy nekem vagy bárki másnak nem jött be a játék az a te játékélményedből semmit nem von le. Ha mégis, akkor a hiba benned van. Szerintem inkább az vicces, hogy minden exkluzív címet egekig kell magasztalni, mert különben valaki neked ugrik a fórumon. Egyébként senki nem mondta, hogy rossz játék, ciki szeretni, csak annyit, hogy személy szerint neki nem jött át.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest