Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Steam Deck
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Hát igen ezt azért sokan elfelejtik. 50-60" kijelzőket vesznek és csak 1080p -set, aztán ahhoz kell ülni 25 méterre, hogy értelmes minősége legyen
Nyilván be lehet áldozni az élességet és a minőséget az élmény rovására (nagyobb kijelző, azonos felbontás, azonos távolságról nézed), de nekem a minőség fontosabb és szerintem a szememet is kevésbé rongálja. (Na meg kb. 200k -val olcsóbb ).
De igen, amit a mérnökök/orvosok kitalálnak, hogy mekkora kijelző mekkora felbontás és milyen távolságról kell nézni, az nem hülyeségmstills jó, ez a te véleményed a te szemed biológiai/fizikai képességei. Én iphone -on is kiszúrom a pixeleket néha (azért az a 330 vagy hány ppi nem rossz..), 32" FHD tv -én 1.5-2m -ről ugyancsak. Tehát semmi túlzás, csak jobb/rosszabb szem kérdése..
[ Szerkesztve ]
-
Taposo
aktív tag
Volt alkalmam minden fajta méretű, és képminőségű tv-t szemügyre venni közelről és bizony a nagy képátlójú tv borzalmas képet adott szigorúan mondom csak játékok alatt. Szerintem ilyen 40"+ képátlójú készülékekbe nagyon kevés a FHD felbontás a másik dolog pedig hogy senki nem veszi komolyan az ajánlott nézőtávolságot, sok ismerősömnek 42" tv van és másfél vagy két méterről játszanak rajta és ők is panaszkodtak illetve láttam én is, olyan közelről botrányosan ronda és recés a kép és sajna elsétáltam a szoba sarkába 3,5-4 méterre volt a kép, de az se nagyon segitett, túl kicsi felbontás az egy akkora kijelzőhöz még messziről is játékok alatt, erre fontos oda figyelni ilyen dolgok vásárlása előtt főleg konzolhoz
-
Landon
őstag
Szerintem is a nagyobb megjelenito a gond. Holnap kiprobalom a 23"-os monitoromon.
Semmit nem tudok "rosszul csinalni" a beallitasoknal ezert nem ertem en sem a dolgot.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest