- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Azonnali fotós kérdések órája
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
válasz Peat76 #12066 üzenetére
Na ja. Használd ki! Éppen azért töltenek le mindent, mert csak két hétig játszhatnak velük, ha nem fizetnek elő később. És ugye egyelőre nem nagyon éri meg előfizetni. Ami nem így lenne, ha lenne visszafelé kompatibilitás. Ez szerintem nagyon rossz üzletpolitika. Amíg mindenki a MS-ot fikázta, addig szépen elterelődött (Vagy szándékosan elterelték?) a figyelem arról, hogy ez az első PS (az elsőt kivéve), amelyikben már nincs visszafelé kompatibilitás. Olyan magától értetődőnek vettem én is, hogy az új PS is kompatibilis lesz. Erre a KV-ban kellett megtudnom, hogy bizony nem az. Ez számomra olyan volt, mint a hideg zuhany. Nem is akartam elhinni. Csak a Nintendo gépe kompatibilis. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy ez üzletileg miért jó a Sonynak? Szerintem rengetegen ezért nem vesznek PS4-et. Főleg azok, akiknek nincs PS3-uk. Közülük biztosan sokkal többen vennének, ha fennállna a kompatibilitás. Hiányzik a realitásérzék. A magyarok többsége nem hajlandó / nem tud húszezreket költeni játékokra. Hiszen az csak játék, ami luxuskategória, akárhogy is nézzük. Ráadásul, amint végigjátszod, már értékét is vesztette. Még szerencse, hogy el lehet adni őket. De a PS3-as kompatibilitás hiánya szerintem nagyon sokak vásárlási kedvét elveszi a géptől. Az enyémet is elvette. Sosem volt még PS-em, de ezt megvettem volna, ha kompatibilis a PS3-mal. Igazi kompatibilitásra gondolok, mint a Wii U-nál, amihez nem kell net.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BONTATLAN PS5 Slim Disc Edition (CFI-2016)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest