-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz Lackooo84 #119327 üzenetére
Egyelőre fel is függesztem a játékot - nem bírom a horrort és a képkockára jutó jumpscare is sok nekem. Framerate egy dolog, volt nekem anno PS3-am is. Csak tényleg olyan érzésem van, hogy nem tudom befolyásolni a történéseket - hiába vagyok elővigyázatos, hiába építem a karakterek közötti kapcsolatot, hiába választom szituációkhoz mérten (szerintem) a legjobb döntést, hiába vannak meg a totemek előrejelzésnek, hullanak, mint a legyek.
Egyébként, nem volt időlimit, mikor el kellett dönteni Josh és Ashley közül kit vágjon ketté a fűrész, de nagyon-nagyon a hógolyózós tutorial jutott eszembe, azaz jobb lett volna nem dönteni? Egyébiránt annak azért örülök, hogy letöltöttem, mert a lány karakterek Emily-t kivéve tök jó mintának bizonyulnak.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest