- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
válasz Sati1984 #27912 üzenetére
Persze, én mindent megértek, csak tudod, mikor egyedül szeretnék játszani, akkor egyszerűen nem vagyok hajlandó kis mapon szuttyogni. Én a teljes BR élményt kedvelem, és így van olyan, nem kevésszer, hogy 10-12 perc, mire ad egy Miramar-t, vagy Erangel-t. Csapatban nem számít, mert ott közösen döntjük el, de a kis pályákat éppúgy rühellem ott is. Szóval lehetne egy olyan opció, hogy várok többet (be-ki lépkedés nélkül), de garantáltan a kívánt mapra kerülök. Volt nemrég egy felmérés, ahol pont azt firtatták, hogy melyik pályákat részesítem előnyben. Hát, gondolhatod, hogy a két nagy pálya nálam mindent vitt.
Szóval lehetne egy olyan, hogy a menüben csinálnak egy olyan opciót, hogy preferred maps, ahol be lehetne pipálni mondjuk a két nagyot (de akármelyiket amúgy, mondjuk max kettőt), és egy üzenettel ilyenkor figyelmeztetne, hogy a várakozási idő több lehet. Ugyanúgy a random map maradna a főmenüben a lehetőség, csak ebben az esetben garantáltan egy nagy mapra (az én esetemben) dobna be. Nem lenne ördögtől való dolog...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.