Új hozzászólás Aktív témák

• niof

addikt

válasz Sati1984 #27912 üzenetére

Persze, én mindent megértek, csak tudod, mikor egyedül szeretnék játszani, akkor egyszerűen nem vagyok hajlandó kis mapon szuttyogni. Én a teljes BR élményt kedvelem, és így van olyan, nem kevésszer, hogy 10-12 perc, mire ad egy Miramar-t, vagy Erangel-t. Csapatban nem számít, mert ott közösen döntjük el, de a kis pályákat éppúgy rühellem ott is. Szóval lehetne egy olyan opció, hogy várok többet (be-ki lépkedés nélkül), de garantáltan a kívánt mapra kerülök. Volt nemrég egy felmérés, ahol pont azt firtatták, hogy melyik pályákat részesítem előnyben. Hát, gondolhatod, hogy a két nagy pálya nálam mindent vitt.
    Szóval lehetne egy olyan, hogy a menüben csinálnak egy olyan opciót, hogy preferred maps, ahol be lehetne pipálni mondjuk a két nagyot (de akármelyiket amúgy, mondjuk max kettőt), és egy üzenettel ilyenkor figyelmeztetne, hogy a várakozási idő több lehet. Ugyanúgy a random map maradna a főmenüben a lehetőség, csak ebben az esetben garantáltan egy nagy mapra (az én esetemben) dobna be. Nem lenne ördögtől való dolog...

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák