Hirdetés
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
crey
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Ott valami para van, ha csak három másodpercre szakad meg, és kidob. Én általában net megszakadásnál (bár elég ritka) kb. 30-35 másodpercet keringek a levegőben, 100-150 méter magasra emelkedve akár, virtuálisan növelem a K/D arányom, mert rongyosra lövök mindent, ők meg érdekes módon el sem találnak, és kb. fél perc tökölés után vág ki, disconnected from server felirattal.
Szóval az ott más jellegű baki lesz...

RichieTri:
picit megnyomtam a hétvégén én is (mondjuk szombaton nem voltam fél napot), így sikerült kb. 4000 certet összelapátolni a két nap alatt, plusz lépni két szintet (lvl 88 --> lvl 90).
A két nap már majdnem egy egész squadot kitettünk annyian játszottak tőlünk, meg is lepődtem

Ja Amerisht mi is nagyon imádjuk, rengeteg egyedi bázis van, sok a felfedezni való, Indar és Esamir szó szerint le volt tojva a hétvégén a Vanu részéről, Amersihen tobzódtunk mint az őrült.
-
Loha
veterán
válasz
Visormail
üzenetére
Biztos vagy benne, hogy megszakad a net és azért dob az asztalra, nem csak kifagy a játék nettől függetlenül, és az asztalra dob? Régebben úgy volt, hogy a netkapcsolat szakadása után kb. 1 perccel kiírta, hogy megszakadtál, le kellett okézni, és akkor vágott ki az asztalra.
Egyébként valszeg ezért dob ki netszakadás után az asztalra, mert maga a bejelentkezés a launcherben történik, a karakterválasztó képernyőn már be vagy jelentkezve, tehát nem nélkül nem lehetsz ott.
Új hozzászólás Aktív témák

- Amazon Prime Video
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest