Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Tegnap kipróbáltam a játékot. Még sok mindent nem értek, de a menni és lőni dolog része eddig bejött. Először egy belsőbb kevésbé aktívabb területen voltam, jó volt védekezni és még a gép is simán bírta... Aztán még este is elővettem a játékot, próbáltam olyan helyet kiválasztani ahol sokan vannak. Bejövős a játék nagyon, talán kicsit kevesen használnak harci járműveket, de még én sem tudom h kell, gondolom ez még változik. xd A repülő dolgok nagyon mutatósak az égen, na meg az esti csatározás is... A játék gépigénye magas, próbáltam Fraps-os felvételt csinálni aktív harcokban, hát nem tudom feltöltsem-e, sokakat elriaszt h ilyen szarul fut. Ok, nincs egy mai felsőkategóriás gépem de azért egy: AMD Phenom II X4 965, HD6870 videokártya, 4GB RAM. 1280x1024 felbontásban, minden max, Physix persze off, ahogy a motion blur is (ezt nem szeretem a játékokban), valami Fog shadows is off, de ahogy olvastam ha be van kapcsolva akkor ködben is rendereli az árnyékokat, szóval gondolom nem nagyon látszana az előnye. Nem nagyon megy 30FPS alá a játék, kevésbé aktív helyen még fraps-al is megvan a 30, majd belinkelem a videóm ha feltöltöttem, de nagyobb csatákat már nem lehet csak 20-30FPS-el rögzíteni. Na meg gondoljunk bele, 1280x1024 felbontás, mindenféle AA és AF nélkül... Még biztos fognak driverrel optimalizálni, de a proci kihasználásán csak a fejlesztők javíthatnak. Egyébként egész jól lehet játszani 30FPS-el, nem egy CoD multi, ahova kismillió kell. Jól néz ki, de nem annyira h ilyen komoly gép kelljen alá...
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (4-5-5 töltéssel) +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest