Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shing

őstag

Tegnap kipróbáltam a játékot. Még sok mindent nem értek, de a menni és lőni dolog része eddig bejött. Először egy belsőbb kevésbé aktívabb területen voltam, jó volt védekezni és még a gép is simán bírta... Aztán még este is elővettem a játékot, próbáltam olyan helyet kiválasztani ahol sokan vannak. Bejövős a játék nagyon, talán kicsit kevesen használnak harci járműveket, de még én sem tudom h kell, gondolom ez még változik. xd A repülő dolgok nagyon mutatósak az égen, na meg az esti csatározás is... A játék gépigénye magas, próbáltam Fraps-os felvételt csinálni aktív harcokban, hát nem tudom feltöltsem-e, sokakat elriaszt h ilyen szarul fut. Ok, nincs egy mai felsőkategóriás gépem de azért egy: AMD Phenom II X4 965, HD6870 videokártya, 4GB RAM. 1280x1024 felbontásban, minden max, Physix persze off, ahogy a motion blur is (ezt nem szeretem a játékokban), valami Fog shadows is off, de ahogy olvastam ha be van kapcsolva akkor ködben is rendereli az árnyékokat, szóval gondolom nem nagyon látszana az előnye. Nem nagyon megy 30FPS alá a játék, kevésbé aktív helyen még fraps-al is megvan a 30, majd belinkelem a videóm ha feltöltöttem, de nagyobb csatákat már nem lehet csak 20-30FPS-el rögzíteni. Na meg gondoljunk bele, 1280x1024 felbontás, mindenféle AA és AF nélkül... Még biztos fognak driverrel optimalizálni, de a proci kihasználásán csak a fejlesztők javíthatnak. Egyébként egész jól lehet játszani 30FPS-el, nem egy CoD multi, ahova kismillió kell. Jól néz ki, de nem annyira h ilyen komoly gép kelljen alá...

Új hozzászólás Aktív témák