Aktív témák
-
ladiszka3
csendes tag
Kedves sorstársaim!
A vadi új tuneremet (MediaMarkt=9900.-Ft) sikeresen telepítettem, szinte minden probléma nélkül. Az aktíválást is megtettem, a Pinnacle.com új termék sorszámot adott, amire hivatkoznom kellett, felhasználó névhez ők adtak saját jelszót, az aktíválást a programsorból lehet kezdeményezni stb. Az SVCD és MPEG2 működik, de sajna minek!????
Szóval rá kellett hamar jönnöm, hogy el kell felejteni a TV-ből való felvételeket DVD formátumban (én tulajdonképpen ezért ruháztam be!). Megpróbáltam a Mezzo-ból finom kis jazz koncertet felvenni, az eredmény mpeg2 formátumban élvezhetetlen. A procim először Celeron 1,7-volt, a próbálkozások elején, most némi anyagi ráfordítással P4 2,4-esem van, a gépem szárnyal (a korábbiakhoz képest), de a tunerból való felvétel továbbra is hibás, igaz már nem csúszik a hang, de a kép egyes része néha szétesik pillanatokra. Visszatérve a VCD formátumra a minőség elfogadható, a tunernek megfelelően, de asztali lejátszóban nézve csapnivaló. A hangot teljesen vissza kell venni a beállításnál 1%-ra , mert egyébként felvételkor rendkívül torz lesz.
Szóval a tuner minősége szerintem nem épp a legmegfelelőbb (kész átverés!) az értékét talán így azért mégis megéri. A kép azért szemcsés, mert a tuner jelfelbontása gyenge. Bár az is lehet, hogy a kábel leágazása (gondolom másnak is TV-hez csatlakozik a drót másik vége!) ront a vétel minőségén. Konzekvenciám: ezt a kütyüt a gépen max.TV-nézésre lehet használni, hogy ne kelljen a TV és a monitor között az embernek a fejét ide oda kapkodnia!
Aktív témák
- Asztali PC R5 4500 RX 580 8GB 16GB DDR4 256GB m.2 640GB HDD
- Eladó TP-LINK AC1750 EAP245 Vezeték nélküli, kétsávos Gigabit-es mennyezetre/falra szerelhető AP
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest