- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisho
senior tag
Sziasztok!
Szeretném exportálni az adatbázis egy részletét zip-be, de az eredmény egy néhány bájtos fájl, amiben ez a szöveg olvasható:
<br />
<b>Fatal error</b>: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 14825350 bytes) in <b>/web/mediacenter/admin/myadmin/libraries/zip.lib.php</b> on line <b>114</b><br />Azért nem értem, mert ez az adatbázisnak egy kisebb része, a többit pedig sikerült exportálnom. Vagy egyáltalán hogy lenne érdemes lementeni (backup céljából)? Azért menteném darabokban, mert úgy vettem észre, hogy limitálva van importálásnál a fájlméret.
Mit tegyek? -
MCMIX
csendes tag
egy külhoni fórumban az alábbi részletet adták hozzá a httpd.conf állományba:
#PhpMyadmin
<LocationMatch "/tbl_change.php">
SecRuleRemoveById 300016
</LocationMatch><LocationMatch "/sql.php">
SecRuleRemoveById 300016
</LocationMatch>#/xde/managecontent.php
<LocationMatch "/xde/managecontent.php">
SecRuleRemoveById 300016
</LocationMatch><LocationMatch "/dbad/import.php">
SecRuleRemoveById 300016
</LocationMatch>használhatónak tűnik?
-
VladimirR
nagyúr
beigazolodni latszik azon sejtesem, hogy ez nem phpmyadmin hibauzenet (legalabbis a 2.11.2.2 nyelvi file-jaiban ninsc ilyen, de megcvsak hasonlo hibauzenet sem)
masodik korben a webszerver beallitasait neznem meg, hogy engedve vannak-e mindenhol, mindenre, vagy legalabb a php file-oktra korlatozas nelkul a post, get metodusok
-
MCMIX
csendes tag
Nem is reméltem, hogy bárki ilyen hamar foglalkozna ezzel a problémámmal. Megpróbáltam más böngészővel is, az eredmény ugyanez. Azt végképp nem értem, hogy miért az alábbi három esetben jön elő csak ilyen hibaüzenet:
importáláskor:
Method Not Implemented
POST to /phpmyadmin/import.php not supported.rekord törlésekor:
Method Not Implemented
GET to /phpmyadmin/sql.php not supported. -
MCMIX
csendes tag
Nekem sikerült beüzemelni a dolgot, ellenben ha a tábla rekordjait akarom módosítani, akkor az alábbi hibaüzenet köszön vissza:
"Method Not Implemented
GET to /phpmyadmin/tbl_change.php not supported." -
rename
csendes tag
hali
Napokba sikerült beüzemelnem egy webszervert win2003-alatt , viszont a phpmyadmin nem igazán akar működni . A következő hibaüzenetet kapom :
"nem tudtam bet?ni a mysql kiterjeszt鳴,<br />ellenőrizze a PHP konfigurᣩ Dokumentᣩ>"
Valaki telepítette ezt az újabb verziót létszi árulja el , hogy sikerült műkődésre bírnia !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Formula-1
- OpenMediaVault
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest