- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisho
senior tag
Sziasztok!
Szeretném exportálni az adatbázis egy részletét zip-be, de az eredmény egy néhány bájtos fájl, amiben ez a szöveg olvasható:
<br />
<b>Fatal error</b>: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 14825350 bytes) in <b>/web/mediacenter/admin/myadmin/libraries/zip.lib.php</b> on line <b>114</b><br />Azért nem értem, mert ez az adatbázisnak egy kisebb része, a többit pedig sikerült exportálnom. Vagy egyáltalán hogy lenne érdemes lementeni (backup céljából)? Azért menteném darabokban, mert úgy vettem észre, hogy limitálva van importálásnál a fájlméret.
Mit tegyek? -
MCMIX
csendes tag
egy külhoni fórumban az alábbi részletet adták hozzá a httpd.conf állományba:
#PhpMyadmin
<LocationMatch "/tbl_change.php">
SecRuleRemoveById 300016
</LocationMatch><LocationMatch "/sql.php">
SecRuleRemoveById 300016
</LocationMatch>#/xde/managecontent.php
<LocationMatch "/xde/managecontent.php">
SecRuleRemoveById 300016
</LocationMatch><LocationMatch "/dbad/import.php">
SecRuleRemoveById 300016
</LocationMatch>használhatónak tűnik?
-
VladimirR
nagyúr
beigazolodni latszik azon sejtesem, hogy ez nem phpmyadmin hibauzenet (legalabbis a 2.11.2.2 nyelvi file-jaiban ninsc ilyen, de megcvsak hasonlo hibauzenet sem)
masodik korben a webszerver beallitasait neznem meg, hogy engedve vannak-e mindenhol, mindenre, vagy legalabb a php file-oktra korlatozas nelkul a post, get metodusok
-
MCMIX
csendes tag
Nem is reméltem, hogy bárki ilyen hamar foglalkozna ezzel a problémámmal. Megpróbáltam más böngészővel is, az eredmény ugyanez. Azt végképp nem értem, hogy miért az alábbi három esetben jön elő csak ilyen hibaüzenet:
importáláskor:
Method Not Implemented
POST to /phpmyadmin/import.php not supported.rekord törlésekor:
Method Not Implemented
GET to /phpmyadmin/sql.php not supported. -
MCMIX
csendes tag
Nekem sikerült beüzemelni a dolgot, ellenben ha a tábla rekordjait akarom módosítani, akkor az alábbi hibaüzenet köszön vissza:
"Method Not Implemented
GET to /phpmyadmin/tbl_change.php not supported." -
rename
csendes tag
hali
Napokba sikerült beüzemelnem egy webszervert win2003-alatt , viszont a phpmyadmin nem igazán akar működni . A következő hibaüzenetet kapom :
"nem tudtam bet?ni a mysql kiterjeszt鳴,<br />ellenőrizze a PHP konfigurᣩ Dokumentᣩ>"
Valaki telepítette ezt az újabb verziót létszi árulja el , hogy sikerült műkődésre bírnia !
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest